Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

Win paintballen voor 4 personen!

WildWeirdWonderful bestaat al bijna 1,5 jaar en dat vraagt weer om een feestje! En bij feestjes horen natuurlijk cadeaus. Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb nu dus weer een leuke win-actie om weg te geven aan één van jullie. Het gaat namelijk om een heus paintbal avontuur van twee-en-een-half uur voor vier personen bij één van de vier mogelijke locaties in Harderwijk, Nijmegen, Rotterdam of Antwerpen.

Wat kan ik winnen?
De prijs bestaat uit 2,5 uur paintballen voor vier personen. Dit is inclusief instructies, wapen- masker- en overalhuur en de eerste 50 verf kogels per persoon. Er zijn maar liefst vier gave locaties met elk weer verschillende arena’s waar je dit kan doen; op het strand in Harderwijk, op een boerderij in Nijmegen, op een manege in Rotterdam en in een loods in Antwerpen.

Let op: Om te kunnen deelnemen aan paintbal moet je minimaal 18 jaar zijn in Nederland. De minimale leeftijd in België is 16 jaar.

Hoe kan ik winnen?
Het enige wat je hoeft te doen is de facebookpagina van WildWeirdWonderful te liken en vervolgens een berichtje achter laten in een reactie op deze blog of op de facebookpagina van WildWeirdWonderful met dat je deze prijs graag wilt winnen, zodat ik weet dat jij deze vette prijs wilt hebben. Delen met al je vrienden zou ik natuurlijk erg lief vinden, maar is niet nodig om te winnen!

Meedoen aan deze win-actie kan tot 24 Mei. De winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt en krijgt dan zo snel mogelijk de nodige gegevens om te gaan paintballen.

Foto van: Iruña Paintball via Compfight cc

Geef een reactie