Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#9 Een doolhof vol verlangens

Ze keek haar man aan, het leek uren te duren voordat de woorden uit zijn mond bij haar binnen kwamen. ‘Niet veel’, klonk het uiteindelijk in haar oren. ‘Of je haar terug kon bellen. Ik heb je telefoon op het houten kastje in de slaapkamer gelegd’, ging haar man verder.

‘Oke!’, zei ze nog voordat ze zich weer snel omdraaide en de laatste treden van de trap op liep zodat haar man de opgeluchte uitdrukking in haar gezicht niet kon zien.

‘Ik ben even weg, ben zo terug’, riep haar man haar nog achterna, maar die woorden waren al niet meer aan haar besteed. Ze liep met grote passen de slaapkamer in en liet zich op haar bed vallen om de telefoon van het houten kastje op te pakken. Zes gemiste oproepen prijkten er op het scherm. ‘Natuurlijk’, dacht ze. Ze had haar vriendin gezegd dat ze het allemaal zou opbiechten aan haar man, iets wat ze helemaal niet gedaan had. Ze besloot om haar snel een bericht te sturen om zo eerst even uitgebreid te gaan douchen voordat ze haar zou bellen.

‘Toch niet gedaan. Bel je straks, alles gaat goed’, stuurde ze naar haar vriendin.

Ze legde haar telefoon weer op het houten kastje, liep de badkamer in en liet haar badjas van haar lichaam op de grond vallen. Langzaam draaide ze de warme kraan open en stapte ze onder de douche. De warme stralen op haar lichaam voelden als een bevrijding, een bevrijding van al haar gedachten en de opgebouwde spanning in haar lichaam. Alles gleed van haar schouders af. Ze kwam tot rust.

Terwijl de stralen langs haar lichaam gleden en op de grond tot stilstand kwamen, moest ze aan Sarah denken. Aan het moment dat ze na al dat wachten eindelijk uit het gebouw kwam lopen, aan haar heldere blauwe ogen, haar kastanje bruine lokken, haar diep uitgesneden truitje, de frisse geur van sinaasappel en mango die haar lichaam droeg, haar speelse lippen en haar warme zachte borst. Het bekroop haar allemaal, alle gevoelens die ze op dat moment ervoer kwamen weer terug bij haar. Ze merkte dat ze opgewonden raakte, haar lichaam reageerde op haar levendige herinnering van de dag ervoor. Ze verlangde opnieuw naar haar aanraking, naar haar lippen en de warmte van haar lichaam. Het deed iets met haar. Het was een combinatie van de spanning, die intense blik van lust in Sarah’s ogen, de waardering en het gevoel dat ze even had dat ze weer speciaal was voor iemand, dat ze lekker was en dat iemand haar echt wilde. Plus het verlangen dat al een tijdje in haar schuilde voor iets nieuws en iets anders. Ze wilde Sarah opnieuw. Ze wilde haar hier en nu onder de douche. Ze wilde haar dit keer echt. Haar verlangens lieten haar steeds dieper in gedachten zinken.

Plotseling hoorde ze de deurbel gaan. Ze draaide de kraan van de douche dicht en sloeg een handdoek om haar heen. Met natte voeten liep ze de trap af en opende ze de voordeur een klein beetje. Het was net genoeg om met haar hoofd langs de deur naar buiten te kunnen kijken.

‘Hey’, klonk het. ‘Ik wilde even kijken hoe het met je ging na gisteravond. Je ging zo hals over de kop weg. Ik hoop niet dat ik je heb afgeschrikt. Dat was niet mijn bedoeling.’

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: Valerian Gaudeau Flickr via Compfight cc
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#10 Een doolhof vol verlangens

Nog voordat ze ook maar kon verwerken dat het Sarah was die voor de deur stond, had ze al een ... Lees verder

Vorig deel

#8 Een doolhof vol verlangens

Haar man nam nog eens een flinke scheut adem. Ze stamelde wat, geen echte woorden, maar iets dat er als ... Lees verder

8 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Marianne

  Wederom een mooi geschreven stuk. Knap hoe je het elk deel boeiend houdt en weer spannend afsluit. Ben heel benieuwd waar het heen gaat. Ga je het uiteindelijk als één verhaal publiceren?

  Zoals ik eerder aangaf heb ik misschien een leuk voorstel voor je. Binnenkort beginnen we met een nieuwe selectieronde voor een blogger binnen ons magazine en ik zou je graag bovenaan mijn persoonlijke lijst zetten.

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Hi Marianne,
   Daar heb ik nog niet over nagedacht!
   En wauw, sounds good! Keep me updated! =)

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Marianne

    Hoi Lisa,

    Het is misschien het overwegen waard. Het heeft namelijk veel herkenningspunten door de emotie waarmee je schrijft en voldoende spanningsopbouw. Bij deze heb ik je bovenaan de lijst gezet.

   • 3 jaar geleden
    Lisa

    Hi Marianne,
    Heel erg bedankt! =)

 2. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Alles gelezen ik zat er helemaal in. Heel spannend ben beniwud naar de volgende!

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Jenny

  Is het alweer bijna woensdag????????

  Beantwoorden

Geef een reactie