Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#81 Een doolhof vol verlangens

Haar lippen werden door die van Sarah gekust en met een lichte draaibeweging stond ze met haar rug tegen de muur aan. Sarah’s handen gleden over haar zij heen en volgden hun weg al snel naar boven.

Speels legden de vingers zich over haar borst heen en drukten ze zich door haar trui. Er schoten allerlei spanningen door haar lichaam heen bij de aanrakingen van Sarah, haar lippen werden nog steeds door die van haar omsloten en de vingers oefenden steeds meer kracht uit. Ze had haar ogen gesloten, maar het leek alsof ze alles kon zien. Haar gevoel registreerde elke aanraking en elke beweging die Sarah maakte. Haar hartslag sprong omhoog toen ze een hand van Sarah onder haar trui voelde.

Even opende ze haar ogen, maar al snel hervond ze zich in haar gevoel en in de lippen van Sarah die zich steeds langzamer om die van haar sloten. Haar trui werd steeds verder omhoog gelicht tot deze vrijwel uit automatisme over haar hoofd heen begeleid werd en Sarah’s lippen meteen opnieuw contact zochten met die van haar.

Haar hoofd was leeg, er bevond zich helemaal niets meer naast het gevoel dat ze nu ervaarde; de lippen van Sarah die zich in een oogwenk losmaakten van haar eigen lippen om hun volgende aanraking in haar hals kenbaar te maken. Niet veel later veerden ze op van haar huid en voelde ze hoe Sarah in een mum van een seconde een cup van haar BH omlaag trok en haar lippen om haar tepel sloot. Er gleed een rilling door haar lichaam heen die via haar stembanden tot uiting kwam. Met haar handen greep ze door de lange haren van Sarah heen en al snel vonden haar lippen die van haar weer.

De tijd was verdwenen, het kon inmiddels al een uur verder zijn of misschien waren er maar een paar seconden verstreken. Ze had er geen enkel besef meer van. Aan haar hand werd ze meegetrokken de woonkamer in om door de volgende deur in Sarah’s slaapkamer terecht te komen. Ze herinnerde zich het bed dat zich midden in de kamer bevond en werd even teruggebracht naar de avond waarvan ze zich niet zoveel meer voor de geest kon halen. In dezelfde gedachtegang kwam Bastiaan voorbij en schoten er vleugjes van twijfel en schuld door haar hoofd heen. Hoe kon ze dit eigenlijk doen? Hoe kon ze hier alweer zijn terwijl Bastiaan haar nota bene een paar uur eerder een huwelijksaanzoek had gedaan?

Met een kleine vaart trok Sarah haar dicht tegen zich aan en viel ze bovenop Sarah op het bed. Al snel ontfermden Sarah’s handen de plek waar ze kort ervoor haar lippen nog omheen sloot en verdwenen alle gedachten aan Bastiaan met dezelfde snelheid als waarmee ze op waren gekomen. De spanning in haar lijf en het toenemende verlangen namen de controle van haar over en lieten ditmaal haar eigen handen op onderzoek uit gaan. Ze gleden onder het shirt van Sarah en begeleidde deze over haar hoofd heen om in één volgende vloeiende beweging met de buitenkant van haar hand vanaf Sarah’s buik naar haar borsten te gaan. Haar huid voelde zacht onder haar handen, zachter dan ze gewend was en zachter dan ze had verwacht. Ze sloot haar vingers om Sarah haar borst heen en terwijl ze aanstalten maakte om haar mond erbij te betrekken voelde ze hoe de vingers van Sarah zich langs haar buik in haar broek drukten. De andere hand van Sarah zocht naar de knoop van haar broek, met een simpele beweging schoot hij los en voelde ze hoe een aantal vingers over haar ondergoed gleden en zich er even later onder duwden. Haar ademhaling schokte op het moment dat de vingers van Sarah hun bestemming vonden. Langzaam richtte Sarah zich op en duwde ze haar op haar rug.

Haar broek werd naar beneden getrokken en in dezelfde beweging volgde haar ondergoed ook. Sarah haar lippen drukten zich op die van haar en gleden al snel weer af naar haar hals. Met langzame tussenpozen lieten ze een spoor van kussen achter die vanaf haar borst en over haar buik steeds verder naar beneden gingen tot tussen haar benen. Ze greep als vanzelf naar Sarah haar hoofd, ze kreeg het steeds warmer, elke streling van Sarah’s tong verhoogde haar temperatuur en verstoorde haar ademhaling. Het leek wel alsof ze elk moment in brand kon vliegen, de spanning stroomde vanuit alle kanten door haar lichaam tot het moment van extase. Alles vloeide weg uit haar lichaam, alle gedachten, alle twijfels en alle spanningen die haar de afgelopen periode zo in de greep hielden. Het loste allemaal op in het niets.

Toen ze haar ogen opende zag ze Sarah opveren van tussen haar benen en haar aankijken met een kleine lach en geknepen ogen die genoeg woorden zeiden zonder ze echt uit te spreken. Ze trok Sarah omhoog en draaide haar om zodat ze zich nu weer boven op Sarah bevond. Haar lippen drukte ze op die van Sarah en met haar hand gleed ze vanaf haar zij naar de knoop van Sarah’s broek om even erna haar hand onder haar slipje te kunnen duwen. Ze keek hoe Sarah haar ogen sloot en hoe haar ademhaling bij elke volgende beweging van haar vingers leek te veranderen tot ook zij haar stembanden niet meer kon controleren en haar lichaam na enkele schokken weer tot rust kwam.

Foto van: Damien Bouffault Photographie Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#82 Een doolhof van verlangens

Ze opende haar ogen en keek naar de arm die om haar middel lag. Ze bevond zich nog steeds in ... Lees verder

Vorig deel

#80 Een doolhof vol verlangens

Er gleed een golf van spanning langs haar ruggengraat. Ineens werd alles weer echt, ineens was dit niet langer meer ... Lees verder

2 reacties
 1. 3 maanden geleden
  Sara

  Heeet! haha

  Beantwoorden
 2. 3 maanden geleden
  Tessa

  Oh myyy haha zo beeldend. I like it!

  Beantwoorden

Geef een reactie