Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#76 Een doolhof vol verlangens

Bastiaan liep in één rechte lijn naar de keuken en toverde een fles wijn uit de koelkast. Alsof hij het aanvoelde vroeg hij: ‘Een groot glas voor jou’? Ze knikte. Ze stond nam plaats aan de eettafel terwijl ze hem volgde bij elke beweging die hij maakte. Ze zag hem de dop losdraaien en aan de fles ruiken. Hij oogde ontspannen. Was het dan echt waar? Wilde hij echt dat zij zijn vrouw werd?

Ze zuchtte en hij keek op, terwijl hij de wijn aan het inschenken was. ‘Heb je het zwaar schat?’ vroeg hij, waar ze eigenlijk een beetje pissig om werd. ‘Wat denk je nou, je hebt gelogen tegen me en ik moet meteen geloven dat je de waarheid spreekt?’

Ze zag dat hij een beetje schrok en meteen kreeg ze nog meer wantrouwen. ’Twee tellen, ik geef je zo mijn telefoon’, gaf hij aan toen hij de dop weer dichtdraaide. Met twee wijntjes liep hij naar haar toe. Hij zette ze op tafel en griste zijn telefoon uit zijn broekzak. Ook hij nam plaats, recht tegenover haar. ‘Hier, kijk maar. De code om in te loggen op mijn bankieren is 5432’.

Daar zat ze dan, met de telefoon van haar man in haar rechterhand en ze keek een beetje beschaamd naar hem. Was het gek dat ze hem niet vertrouwde? De man waarmee ze al jaren samen was? En dat terwijl ze zelf ook niet te vertrouwen was, omdat ze heel veel zin had in de dates met Melanie en Sarah?

Met haar rechterhand pakte ze het glas wijn en nam ze een flinke slok. Ze ontgrendelde zijn telefoon en ging naar zijn bankieren. Haar ogen zoefden van links naar rechts en langzaam las ze alles, woord voor woord. Bedrag voor bedrag. Ze zag dat hij een groot bedrag overgemaakt had naar een juwelier en naar een reisbureau. Dit kon niet anders dan de waarheid zijn. Ze werd onderbroken vanuit haar gedachten. ‘Zie je wel schat, nogmaals het was niet handig, sorry. Maar ik heb het weekendje weg al geboekt, ga je alsjeblieft met me mee?’

Ze knikte. Tuurlijk knikte ze, haar man sprak de waarheid. Plots stond hij op en liep hij naar haar toe. ‘Kus’? Hij keek haar liefkozend aan. Ze gaf hem een kus. Ze voelde zijn warme lippen op de hare. Stukje bij beetje werd het intenser en ze zag hoe hij zijn ogen sloot. Hij nam haar lip in zijn mond, waarop zij weer speelde met zijn andere lip. Het werd een soort dans, die ze al heel vaak gedanst hadden samen. Enkele seconden later voelde ze zijn tong zachtjes bij haar naar binnen gaan en ze aaide zijn tong met de hare. Ze kon zich er niet aan overgeven, ze had nog steeds haar ogen open. De bekende tong, de bekende lippen, het was niet meer spannend voor haar. Ze trok haar tong terug en gaf hem een kus op de mond om de zoen af te sluiten.

‘Ja, ik geloof je’, sprak ze. Ze perste er zelfs een glimlach uit. ‘Maar ik ben het nog steeds een beetje aan het verwerken’. Hij streelde haar over haar arm en zei dat hij het begreep. Hij liep terug naar de eettafel tegenover haar en hij goot ook wat wijn naar binnen.

Het leek wel, dat zodra hij daar zat en zij weer wat ruimte kreeg, haar gedachten naar Melanie en Sarah gingen. Misschien had ze al die tijd wel een soort zachtheid gemist van een vrouw? Zou het ergens vandaan komen of zat het er altijd al? Ze had wel eens een keer met een meisje gezoend, maar had ze daar dan ook iets bij gevoeld? Ze dwaalde een beetje weg in haar gedachten. Ze was zelfs bang dat het Bastiaan opviel dat ze aan hele andere dingen liep te denken. Ze doorbrak de stilte en gaf ze aan dat ze naar de WC moest.

Ze stond op, liep de gang in en zodra de deur maar iets achter haar dichtviel pakte ze haar telefoon uit haar zak. Ze maakte bijna een sprongetje toen ze zag dat ze berichten zag. Al gauw zag de de namen van Sarah en Melanie. Het gaf haar een soort bevestiging, dat ze aan haar hadden gedacht.

Ze nam plaats op de wc en wilde de berichten openen, maar haar telefoon liep vast. Ze probeerde diverse knopjes om uiteindelijk de telefoon aan en uit te schakelen. Haar stressniveau steeg en haar hartslag begon van de spanning veel harder te kloppen. Paniekerig keek ze naar haar scherm, nee niet nu. Dit kon ze niet gebruiken. na enige tijd wachten startte ze haar telefoon weer op en dit keer kon ze wél de berichten openen.

Met een grote lach op haar gezicht staarde ze naar haar telefoon. Het leek alsof alles wat zich eerder deze avond had afgespeeld uit haar gedachten was verdwenen. Het gestommel op de gang deed haar ook niet veel, evenals Bastiaan die ondertussen al aan een tweede of derde glas wijn moest zijn begonnen. Ze zat al geruime tijd in het toilet met haar telefoon, maar ze maakte zich geen zorgen dat ze betrapt zou worden. Ze had de deur op slot gedaan, daar was ze van overtuigd. Opnieuw groeide de lach op haar gezicht toen ze een nieuw bericht ontving, maar maakte deze een seconde later plaats voor een geschrokken uitdrukking toen de deur werd opengetrokken en ze Bastiaan met een verbijsterde blik naar haar zag kijken.

Foto van: _Hadock_ Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#77 Een doolhof vol verlangens

'Ben je iets bijzonders aan het doen?' vroeg Bastiaan vrij straight to the point, maar het leek wel zonder argwaan.. ... Lees verder

Vorig deel

#75 Een doolhof vol verlangens

Met een harde klap smeet ze de deur van de slaapkamer achter haar dicht en liet ze haarzelf op het ... Lees verder

21 reacties
 1. 1 jaar geleden
  Cherryl

  Waw dit verhaal is egt kapot goed geschreven. Gaat et nog verder?!

  Beantwoorden
 2. 1 jaar geleden
  Eva

  Nog steeds zo pakkend. Heel tof

  Beantwoorden
 3. 1 jaar geleden
  Loes

  Wat spannend!

  Beantwoorden
 4. 1 jaar geleden
  Nikki

  Komt er nog n vervolg? Vraag echt af hoe t afloopt (A)

  Beantwoorden
  • 1 jaar geleden
   Bianca

   Jaa ik moet weten hoe dit verder gaat hoor
   Wat kan je goed schrijven zeg!!

   Beantwoorden
 5. 1 jaar geleden
  Ank

  Je kan egt goed schrijven en leuk actie

  Beantwoorden
 6. 1 jaar geleden
  suzanne bol

  verder verder verderrrrr

  Beantwoorden
 7. 1 jaar geleden
  Roos

  Gaaaaff

  Beantwoorden
 8. 1 jaar geleden
  Miriam

  Is r al een nieuwe?

  Beantwoorden
 9. 1 jaar geleden
  Stéphanie

  Wow dit verhaal is egt goed!!! Alles in 1x gelezen hahaha

  Beantwoorden
 10. 1 jaar geleden
  Renske

  Spannend!

  Beantwoorden
 11. 1 jaar geleden
  Ilse

  Dat eind.. Wanneer komt vervolg???

  Beantwoorden
  • 1 jaar geleden
   Lisa

   Deze week!

   Beantwoorden
   • 1 jaar geleden
    Ilse

    Ben benieuwdd hoor!

 12. 1 jaar geleden
  Melis

  Nicee en goede code wel hahaha

  Beantwoorden
  • 1 jaar geleden
   Lisa

   Haha, die begrijp ik niet helemaal.. Vertel?

   Beantwoorden
   • 1 jaar geleden
    Melis

    Van bankieren 😉

 13. 1 jaar geleden
  Nikki

  Tofff

  Beantwoorden
 14. 1 jaar geleden
  Marisca

  Ow shit ahaahha dat einde.. Zag ik niet aankomen dit xD

  Beantwoorden

Geef een reactie