Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#62 Een doolhof vol verlangens

Zijn warme adem blies langs haar oor heen, ze werd compleet overvallen. De haren in haar nek sprongen overeind toen zijn lippen contact zochten met haar hals. Ondertussen gleed zijn andere hand vanaf haar buik omhoog en was hij ongetwijfeld onderweg naar haar borst. Het duurde dan ook slechts enkele seconden voordat hij deze volledig omvatte. De vingers van zijn andere hand lagen nog altijd op haar kont en deden hun best om zich door de spijkerstof van haar broek heen te drukken.

Ze wist zich geen houding aan te nemen, maar toegeven aan de intenties van Bastiaan wilde ze niet. Er bevond zich geen behoefte in haar om intiem met hem te zijn, geen enkele. Hoewel de aanrakingen de nodige uitwerkingen hadden op haar lichaam was de gedachte dat dit zou leiden tot seks met Bastiaan voldoende om weer uit dat gevoel te ontsnappen.

‘Maar je had dus gereserveerd?’, zei ze terwijl ze haarzelf omdraaide zodat Bastiaan zich wel terug moest trekken en een stap achteruit moest doen.

‘Ja, om zes uur’, sprak hij een beetje bozig. Ze wist niet of het kwam doordat ze net pas thuis was gekomen of omdat ze zich zojuist handig uit zijn greep van lust losmaakte. Hij draaide zijn hoofd naar de klok en wees haar daarmee subtiel de huidige tijd aan.

‘Oh’, sprak ze lachend. ‘Dat is het al een uur geweest.’ Bastiaan keek haar met een geacteerde lach aan zonder nog iets te zeggen. Het leek erop alsof hij nog meer van haar verwachtte. Meer dan de nietszeggende opmerking die ze zojuist had gemaakt. Hij wilde een excuses.

‘Maar ik heb ook niet zo’n zin om uit eten te gaan’, ging ze uiteindelijk verder. ‘Ben echt niet in de stemming daarvoor en blijf liever binnen vanavond’, zei ze. De teleurstelling was duidelijk zichtbaar op het gezicht van Bastiaan. ‘Ik kan wel even wat klaar maken anders, doen we dat een andere keer. Goed?’, vroeg ze met haar lippen een beetje sip getrokken in de hoop dat ze Bastiaan daarmee kon overtuigen. ‘Ik ben ook echt moe.’

Ze zag hoe Bastiaan na leek te denken, maar hij had niet echt een keuze hierin. Hij kon moeilijk nee zeggen en in zijn eentje gaan, dat moest hij zich ook beseffen, maakte ze haarzelf wijs.

‘Oke’, sprak hij snel zonder enige emotie te laten zien. Hij liep weer terug naar de bank en liet zich erop vallen voordat hij weer ongeĆÆnteresseerd zijn blik op de televisie richtte. Ze keek het vanaf de keuken een beetje aan en maakte ondertussen het avondeten klaar. Had ze er wel goed aan gedaan om hem nu weer zo abrupt af te wijzen? Hij had tenslotte moeite gedaan om toenadering tot haar te zoeken, iets waar ze lange tijd zo op gehoopt had.

Ze werd opgeschrokken uit haar gedachten door het overgaande geluid van Bastiaans telefoon. Langzaam zag ze hem opspringen van de bank en zijn telefoon van de salontafel af pakken. Hij keek op naar zijn scherm en drukte hem uit om hem vervolgens snel in zijn broekzak weg te stoppen.

‘Werk’, riep hij zonder dat ze hem iets gevraagd had. ‘Ik ga even wat anders aantrekken, schat. Als we toch niet weg gaan’, ging hij verder, al lopend naar de tussendeur toe. Ze kreeg geen tijd om te zeggen dat het eten al nagenoeg klaar was, Bastiaan bevond zich inmiddels al op de trap en liep snel naar boven.

Met een bord in haar handen opende ze de tussendeur om Bastiaan alsnog te zeggen dat het eten klaar was, toen ze hem zachtjes boven hoorde praten en lachen. Even wachtte ze met roepen, ze was nieuwsgierig waar die lach vandaan kwam en met wie hij aan het praten was.

‘Nee, die is beneden. Maar wanneer kan ik weer langskomen dan?’, hoorde ze hem zeggen voordat het stil bleef op een speelse lach na.

Foto van: Tjeerd Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#63 Een doolhof vol verlangens

Haar mond zakte open van verbazing. Hoorde ze dat nou echt? Vroeg hij nou echt wanneer hij weer kon langskomen? ... Lees verder

Vorig deel

#61 Een doolhof vol verlangens

'Met haar?', vroeg ze op haar beurt. Ze schrok van haar eigen reactie en kreeg het bloedheet. Zou hij soms ... Lees verder

20 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Sally

  Waar blijft volgende?? Moet weten hoe verder gaat damn

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Anita

  Nog geen nieuw deel?!?! Ik check elke dag haha wil weten hoe het verder gaat

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Kristel

  Omg zo goed geschreven!!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Simone

  Wauww. Ik ben een beetje onder de indruk van je schrijfsels. Dit is echt goed!

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Vereen

  Goed geschreven hoor šŸ˜‰

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Yvonne

  Heel pakkend en meeslepend schrijf je. Hou hiervan en fijne actie ook

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Eva

  Jij bent echt geniaal!! Hoe krijg je het nog steeds zo fucking spannend elke keer??!! Je moet dit echt bundelen en uitbrengen joh

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  woww spannendd!!

  Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Gabrielle

  Shit deze is echt goed en dat eind omg.. Met wie praat hij????!!!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lieke

   Ja omgg hij gaat wel vreemd!!! Word echt steeds beter dit

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Spannend he hihi

  • 2 jaar geleden

Geef een reactie