Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#52 Een doolhof vol verlangens

De al minimale afstand tussen hun werd kleiner en kleiner tot niet Mel, maar zij zelf, een stapje naar achter zette.

‘Doe je dit vaker eigenlijk’, vroeg ze nog enigszins fluisterend. ‘Meisjes uitnodigen om ze te masseren en verleiden?’, vervolgde ze op haar eerdere vraag. Mel trok een vrij beteuterd gezicht terwijl ze een lichte zucht slaakte.

‘Het is wel eens voorgekomen, maar het is niet dagelijkse kost voor mij’, antwoordde ze. Er overviel haar een raar gevoel, iets wat ze niet zo één, twee, drie kon plaatsen. Ook al lonkten de lippen van Melanie, vond ze haar houding enorm aantrekkelijk én liet ze haar Sarah en Bastiaan compleet vergeten.. Ze vroeg ze zich nog steeds af met wie ze nou echt te maken had. Wat als ze erachter zou komen dat ze een relatie had met Bastiaan of Sarah zou inlichten over hun afspraakje? Ze wist niet wie Melanie daadwerkelijk was, ze kon haar van alles wijsmaken. Even keek ze naar het glas dat ze nog altijd in haar hand hield waardoor ze Mel nog steeds alle zicht op haar borsten gaf.

‘Bedankt voor het water, maar ik ga er toch maar vandoor’, zei ze. Ze draaide haarzelf weg van Mel en zette het glas water op de vensterbank naast het schot.

‘Maar hoezo?’, hoorde ze Mel vragen terwijl ze haar BH weer om deed. Ondanks dat ze Mel niet zag, voelde ze de onzekerheid in haar stem. Het overheerste en vertelde haar dat ze teleurgesteld was. ‘Heb ik iets verkeerd gedaan?’, vroeg Mel nogmaals.

Terwijl ze zich in haar spijkerbroek wurmde en haar shirt van het schot griste reageerde ze vrij emotieloos op de vragen van Mel. ‘Nee, maar dat luchtje scheppen lijkt me nog steeds een goed idee en ik doe dat liever even alleen.’

Het bleef stil terwijl ze haarzelf verder aankleedde. Ze moest en zou naar het huis van Karlijn, zo snel mogelijk. Karlijn zou ook zo thuis komen en dan kon ze eindelijk al haar frustraties en problemen bij haar kwijt. Ondanks dat het haar nog steeds niet lekker zat dat Bastiaan, nota bene haar eigen man, bij haar aan huis kwam. Even spookte er door haar hoofd heen dat ze misschien wel meer vriendinnen had willen hebben. Ze was altijd aangewezen op Karlijn. Altijd Karlijn. Maar wie was er in haar leven wanneer het juist over haar beste vriendin ging? Waar kon ze daarmee terecht?

Veel meer tijd om na te denken was er niet, haar schoenen had ze al aangetrokken waarna ze Mel vriendelijk bedankte voor de massage. Zonder nog iets te zeggen liep ze richting de deur en trok ‘m open. Ze wierp nog een laatste blik naar Melanie voordat ze de gang in stapte. Mel keek haar met een kleine glimlach op haar gezicht aan, maar de verslagenheid overheerste in haar uitdrukking. Met een knullig handgebaar zwaaide ze nog een keer lief naar Mel voordat ze de echt de deur uitstapte. Stap voor stap, maar vrij zelfverzekerd, liep ze de gang uit langs de dame bij de receptie en binnen enkele seconden stond ze in de buitenlucht. De zon brandde op haar huid en in een snelle pas liep ze richting het station. Ze was blij met haar beslissing, blij met de keuze om de lust voor deze keer te negeren en er niet naar te luisteren. Iets wat ze een aantal momenten tijdens de massage maar al te graag had gedaan, maar het was echt teveel geweest.. Sarah maakte al zoveel indruk op haar, ze had geen ruimte voor nog een vrouw met eenzelfde soort effect, hoe mooi ze ook was.

Opgelucht greep ze in haar broekzak om haar telefoon te pakken, maar haar vingers maakten geen contact met haar mobiel. Er gleed een siddering door haar lijf heen. Haar telefoon.. Ze was haar telefoon vergeten.

Foto van: Paul Saad Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#53 Een doolhof vol verlangens

Razendsnel schoten er honderden gedachten door haar hoofd heen. Wat als Mel in haar telefoon zou kijken? Nee, ze zou ... Lees verder

Vorig deel

#51 Een doolhof vol verlangens

Ze voelde zich ongemakkelijk. Met haar armen voor haar borsten wist ze niet zo goed wat ze nu moest doen. ... Lees verder

18 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Carla

  Word weer spannend!!! En heel fijn dat de actie weer is mijn week is helemaal goed! xx

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Eva

  In de 50 delen al! Heb weer wat om te lezen 🙂

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Martha

  Vermakelijk stukje tekst heb je wederom geschreven. Ik vind het heel fijn om in te verdwalen en op me te laten groeien. Bijzonder!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Melis

  Oh herkansing voor Mel? 😉

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Trudy

  T blijft spannend haha en leuk dat je actie er weer is 😀

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Elise

  goede blog weer en gaaf dat de actie weer terug is!!

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Manon

  Leuke site en leuk die stickers met actie. Zal een keertje goed voor zitten want zijn een hoop delen al

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  straks heeft ze al in haar telefoon gekeken…

  Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Lieke

  Ahh dus ze moet wel weer terug naar Mel nu?! Kan niet wachten op volgende

  Beantwoorden

Geef een reactie