Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#51 Een doolhof vol verlangens

Ze voelde zich ongemakkelijk. Met haar armen voor haar borsten wist ze niet zo goed wat ze nu moest doen. Ergens voelde het ook wel gek dat ze in een massagekamer stond met een kennis van Sarah. Oké, ze wist dat ze niet echt bevriend met elkaar waren, maar ze kende elkaar wel. Wat als Sarah dit op de één of andere manier te horen zou krijgen? Sarah, de vrouw waar ze eigenlijk al even niet aan gedacht had. Wat was er toch aan de hand met haar? Ze werd gek van haar eigen gedachten.

Ze merkte dat Mel naar haar keek door middel van de spiegel. Het deed haar iets, iets dat ze niet zo snel onder een bepaald gevoel kon brengen. Werd er nou met een vrij zwoele blik naar haar gekeken of zag ze dingen die er niet waren? In een poging om de zenuwen in haar lichaam onder controle te krijgen, schudde ze ongemakkelijk met haar haren en liet ze een gespeelde kuch ontsnappen.

In een flits besloot ze toch in de spiegel te kijken en maakten de ogen van Mel gelijk contact met de hare. Haar hartslag bonkte in een sneller tempo naarmate Mel dichter naar haar toe kwam gelopen. Ze stopte op minder dan een meter van haar af.

‘Zie ik het nou goed dat je verlegen van me wordt?’, hoorde ze Mel zeggen.

De kleur op haar wangen moest te zien zijn, ze kon het niet meer verbergen. Terwijl ze haar borsten nog steeds vasthield draaide ze zich langzaam naar Mel om. Ze keek haar even recht in haar donkere ogen aan, maar liet haar blik al snel naar de grond vallen.

‘Misschien’, fluisterde ze zachtjes terug. ‘Ik denk dat ik mijn kleren maar aandoe en naar buiten ga. Wat frisse lucht doet me vast geen kwaad’, ging ze verder.

Ze zag hoe de lippen van Mel een klein lachje vormden. ‘Dat zal vast geen kwaad doen, nee. Je zult het wel nodig hebben.’

Nog steeds stond Mel dicht naast haar. Door de minimale afstand tussen hun beide had ze geen idee hoe ze haar BH om kon doen zonder dat ze daarbij Mel een uitgebreid zicht zou geven op haar borsten. Al snel werd ze uit die gedachte getrokken toen Mel haar een glas water voor hield.

‘Slokje’, vroeg Mel met een blik die ergens tussen plagerig en speels bleef hangen. Ze wist dat wanneer ze het glas aan zou pakken, ze haar borsten niet meer helemaal kon bedekken. Nog steeds keek Mel haar aan met diezelfde blik, waardoor ze bijna dacht dat het een strikvraag was. Hoe lang zou ze eigenlijk al op vrouwen vallen en zou ze wel eens iets met een man gehad hebben? Ze wist eigenlijk wel heel weinig van haar.

De drang naar ontspanning had haar ertoe gezet om op Melanie’s berichtje te reageren. Het voelde ergens gek, om tegenover haar te staan, maar ook vertrouwd. Ze keek Mel recht in haar ogen aan en pakte zonder enige aarzeling het glas uit haar hand. Met een grote slok dronk ze het glas in één keer leeg en vergat ze voor het moment dat haar borst zichtbaar was.

‘Kom eens’, zei Mel uit het niets, terwijl ze lichtjes naar haar toe boog. Ze plaatste haar wijsvinger op de lippen die zojuist een slok water hadden genomen. ‘Hier zit nog een beetje’, sprak Mel op een rustige toon. Ze stapte nog iets dichterbij, waardoor de ruimte tussen hun bijna verdween. Ze voelde hoe Mel het water wegveegde met haar vinger en haar daarbij in haar ogen aankeek. Die rare kriebel in haar buik werd steeds heftiger. Haar vinger op haar lippen voelde aangenaam, de geur die Mel bij haar droeg rook prettig en de minimale afstand tussen hun voelde goed. Ze leunde automatisch een klein beetje naar voren en zag aan Melanie’s uitdrukking dat dat de juiste zet was.

Foto van: april-mo Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#52 Een doolhof vol verlangens

De al minimale afstand tussen hun werd kleiner en kleiner tot niet Mel, maar zij zelf, een stapje naar achter ... Lees verder

Vorig deel

#50 Een doolhof vol verlangens

'Zo', klonk het zacht. 'Je kan nog even blijven liggen.' Uit automatisme opende ze langzaam haar ogen en zag ze ... Lees verder

5 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Carla

  Spannend!!!

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Ellen

  Leuk deel! Je schrijft goed

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Marieke

  Die mel is wel gekwiekst hoor met der water haha. Benieuwd naar de rest weer!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  jaaa go girl hahahaha die Mel is wel tof. ze kan masseren 😮

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Lieke

  Oh shit ze gaat die mel zoenen???!!

  Beantwoorden

Geef een reactie