Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#50 Een doolhof vol verlangens

‘Zo’, klonk het zacht. ‘Je kan nog even blijven liggen.’

Uit automatisme opende ze langzaam haar ogen en zag ze Melanie met haar rug naar haar toe draaien. Was ze gestopt? Ging ze niet meer verder? Was de massage klaar? Nee toch? Ze zag hoe Melanie naar een handdoek greep en zich weer met haar gezicht naar haar toe draaide.

‘Hey’, zei ze lachend. ‘En, was het ontspannend?’, hoorde ze Mel haar vervolgens vragen. Kut, ze was dus echt klaar. Hoe kon ze nou op zo’n moment stoppen.

‘Ja, het was heerlijk’, antwoordde ze alsof ze zojuist uit een diepe slaap was ontwaakt. Ze voelde zich nog altijd opgewonden en baalde dat Melanie gestopt was. Ze had zich zo gefocust op haar aanrakingen dat ze het liefst nu de hand van Mel pakte en haar bovenop de massagetafel trok. Ze moest die spanning kwijt. Hoe kon Melanie dat nou niet aangevoeld hebben? Het maakte haar alleen maar interessanter.

Ze wilde weten hoe zacht haar lippen waren, hoe warm haar huid was en wat zich schuilhield onder die losse trui die ze droeg, maar meer nog wilde ze alle spanning kwijt die zich in haar lichaam opgebouwd had.

‘Ik ga me even omkleden, dus neem je tijd nog even’, zei Mel. ‘Dan kunnen we daarna dat drankje doen’, besloot ze met een glimlach. ‘Er liggen hier nog wat droge handdoeken als je die nodig hebt.’ Ze wees naar de kast naast haar en pakte de bovenste handdoek van de stapel af als bewijs, om hem vervolgens op dezelfde plek weer terug te leggen.

‘Oke’, zei ze terwijl ze langzaam omhoog kwam en op haar ellebogen leunde. ‘Dankje.’ Melanie draaide zich om en liep naar de deur toe. ‘Tot zo’, sprak ze nog snel voordat ze de deur zachtjes achter haar dicht trok.

Met enigszins teleurgestelde gevoelens keek ze om haar heen en na een kleine aarzeling hees ze zichzelf nog verder omhoog en stapte ze van de massagetafel af. Waar was ze eigenlijk mee bezig en waarom voelde ze haarzelf zo opgewonden door Melanie en de hele situatie? Had ze dan helemaal niets geleerd van het afgelopen weekend met Sarah? Snel verplaatste ze naar het schot waar ze haar kleding had neergelegd en zag ze haar zwart-witte BH liggen. Haar zwart-witte BH die ze ooit eens van Bastiaan gekregen had. Bastiaan. Nergens tijdens de gehele massage had ze ook een fractie van een seconde aan hem gedacht. Vrijwel meteen werd ze meegenomen naar het moment waarop Bastiaan haar die BH gaf. Het moment dat Bastiaan een knullig verpakt cadeautje achter zijn rug vandaan haalde en aan haar liet zien. Hoe hij haar met glimmende ogen aankeek, wachtend op een positief geluid. Ze vond hem op het eerste gezicht niet zo mooi, maar dat kon ze hem niet vertellen. Met een gespeelde ‘dankjewel’ leek ze Bastiaan gerust gesteld te hebben.

Plotseling veerde ze op uit haar gedachte. Ze hoorde de deur van de massagekamer kraken, terwijl zij op het punt stond om haar BH om te doen. Met een volledig ontbloot bovenlichaam liet ze uit reflex haar BH op de grond vallen. Vrijwel meteen greep ze naar haar BH en sloeg ze haar handen voor haar borsten.

‘Hey, niet schrikken hoor. Ik heb water voor je!’

Foto van: Lucas Paul Shaw Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#51 Een doolhof vol verlangens

Ze voelde zich ongemakkelijk. Met haar armen voor haar borsten wist ze niet zo goed wat ze nu moest doen. ... Lees verder

Vorig deel

#49 Een doolhof vol verlangens

Langzaam zette ze haar handen onder haar schouders en bewoog ze haar bovenlichaam een stukje van de tafel af. Het ... Lees verder

17 reacties
 1. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  Weer zo spanneeeeeeennddddddd haha love it

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Ria

  Heel goed geschreven lisa. Groetjes Ria

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Melis

  Nice! Maakt het wel spannend 😉

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Sandra

  Vind wel beetje zielig voor Bastiaan nu door ze cadeautje hahaha
  Komt die hele fijne actie van je nog terug? :DD

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Lieke

  Ahh dit zag ik weer niet aankomen hahaha maar die Melanie komt binnen???!!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Nog 3 nachtjes slapen tot het nieuwe deel eraan komt

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lieke

    😀

 6. 2 jaar geleden
  Marieke

  Pffff ik wil weer verder lezen

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Annemarie

   Jaa dat heb ik ook 😉
   Heel spannend verhaal

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Thanks!

  • 2 jaar geleden
   Lisa

   haha nog even geduld…

   Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Miriam

  Precies als je denkt wat gaat gebeuren gaat het weer anders hahaha. Heel knap hoe je zo spannend houd elke keer weer. Nu weer week wachten of ze wat gaan doen met elkaar 🙁

  Beantwoorden

Geef een reactie