Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#49 Een doolhof vol verlangens

Langzaam zette ze haar handen onder haar schouders en bewoog ze haar bovenlichaam een stukje van de tafel af. Het moest er een beetje ongemakkelijk uitzien, de spanning die door haar lichaam raasde liet haar een beetje trillen bij het aanspannen van haar spieren. Ze voelde haar hartslag omhoog gaan naarmate ze haarzelf wat verder omdraaide. Met een kleine glimlach op haar gezicht keek ze Melanie aan. Ze stond met een handdoek in haar handen en bedekte daarmee het zicht op haar borsten.

Vluchtig ging ze volledig op haar rug liggen en sloot ze opnieuw haar ogen. Hiermee hoopte ze weer tot rust te kunnen komen en de spanningen uit haar lichaam te laten vloeien. Ze voelde hoe Melanie de handdoek recht positioneerde en daarmee de stof van de handdoek over haar borsten glijden. Had ze het gezien? In haar hoofd worstelde ze met de vraag of ze haar borsten gezien had. De handdoek bedekte het zicht redelijk, maar misschien had ze er langs gekeken. Het kon niet anders. Als de rollen omgedraaid waren, zou ze dat zelf ook gedaan hebben. Het moest wel.

Al snel voelde ze hoe de handen van Melanie zich weer op haar lichaam plaatsten. Via haar buik gleden ze naar haar linkerarm en bewogen ze richting haar schouder toe om zich via haar zij weer terug naar haar buik te laten afdalen. Elke aanraking van Mel werd door haar gedachten versterkt. Het wond haar op. Het wond haar steeds meer op.

Mel’s handen gleden door over haar buik en kneedden elke centimeter huid die ze tegen kwamen. Met cirkelvormige bewegingen drukten de duimen van haar handen dieper in haar huid. De bewegingen verplaatsten zich steeds verder naar boven toe tot ze zich tegen de handdoek aan drukten. Diezelfde handdoek die over haar borsten heen lag. Ze voelde hoe de duimen zich dieper in de handdoek drukten en haar contouren volgden naar buiten toe. Elke beweging zorgde ervoor dat ze het warmer kreeg. Haar hoofd moest inmiddels al aardig rood kleuren.

Met rustige strelingen vervolgden de handen hun weg over haar buik heen. Dit keer in een dalende beweging. Steeds verder zakten Mel’s handen naar beneden om uiteindelijk de rand van haar slip te raken. Uit reactie trok ze haar billen een beetje op en ademde ze diep in. Haar lichaam reageerde op elke aanraking en verlangde naar intiemer contact, intiemer dan ze tot nu toe geweest was en intiemer dan ze Bastiaan gisteravond toe liet. Mel moest het vast aan haar merken, dat kon haast niet anders.

Via de rand van haar slip drukte Mel haar handen langzaam richting haar zij. Dit herhaalde ze een paar keer, voordat ze langs haar heupen en over haar bovenbenen richting haar lies masseerde. Alle spanning in haar lichaam bevond zich inmiddels daar. Met zachte bewegingen gleed Mel met haar vingers langs haar liezen en steeds iets meer omhoog. Ze voelde hoe één hand van Mel een klein beetje opveerde en maakte haarzelf klaar voor de aanraking waar ze op dit moment zo naar snakte.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Foto van: sapphirebluebird Flickr via Compfight cc
Volgend deel

#50 Een doolhof vol verlangens

'Zo', klonk het zacht. 'Je kan nog even blijven liggen.' Uit automatisme opende ze langzaam haar ogen en zag ze ... Lees verder

Vorig deel

#48 Een doolhof vol verlangens

Snel greep ze naar de handdoek en sloeg ze die om haar heen. 'Ben je er al klaar voor', zei ... Lees verder

15 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Martha

  Opwindend deel

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  omg ja dit is echt goed haha

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Vereen

  Interesting hoor (y)

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Marisca

  Spannend!!!

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Carla

  Oehh best opwindend geschreven. Kan nie wachten op volgende deel haha. Ik heb ook snel massage nodig weer :))

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Marieke

  Oh shit het gaat gebeuren hahaha word steeds beter met elk deel 😀

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Miriam

   Jaaaa dit echt hahaaha go sarah!!

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Haha!!

 7. 2 jaar geleden
  Lieke

  OMG! Is volgend deel er al????!?

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Yvonne

  Hhaha spannend ik zat er echt in

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Leuk om te horen! Heb je de winactie al gezien op de Facebook pagina van wildweirdwonderful.nl?

   Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Lisa

  Check ook de winactie op de FB pagina van Wildweirdwonderful!

  Beantwoorden

Geef een reactie