Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#48 Een doolhof vol verlangens

Snel greep ze naar de handdoek en sloeg ze die om haar heen.

‘Ben je er al klaar voor’, zei Mel al naar binnenlopend.

Ze gaf niet meteen antwoord, maar keek haar een beetje geschrokken en knikkend aan. ‘Jawel, denk ik. Hoe moet ik gaan liggen?’, vroeg ze vervolgens aarzelend. Ze oogde een beetje ongemakkelijk naast de massagetafel met de handdoek strak om haar heen geslagen.

‘Je mag op je buik met je hoofd deze kant op gaan liggen’, antwoordde Mel. Voorzichtig ging ze op de massagetafel zitten en rolde ze haarzelf op haar buik. ‘Je hoofd kan je hier op laten rusten’, zei Mel vervolgens en wees daarbij naar iets dat er uitzag als een kussen met een groot gat erin.

‘Probeer je te ontspannen’, zei Mel terwijl ze langzaam de handdoek naar beneden schoof. Ze voelde een warme olie op haar schouders vallen. Met zachte stroken verspreidde Mel de olie met haar handen van haar schouders naar haar nek, rug en onderrug toe. Bij de eerste paar knedingen van haar schouders gingen de haren in haar nek omhoog staan, maar al snel belande ze in een ontspannen roes en dwarrelde ze langzaamaan weg. Met rustige bewegingen nam Mel haar schouders uitgebreid onder handen en daalde ze via haar schouderbladen af naar haar rug.

Terwijl de handen van Mel afzakten naar haar onderrug, voelde ze een bepaalde spanning in haar lichaam opbouwen. Het overviel haar ineens, gevoerd door de gedachten aan Sarah en Mel en het feit dat zij hier zo goed als naakt voor haar lag. De vingers van Mel drukten zich van haar onderrug naar net boven haar billen. Bij elke beweging focuste ze meer op de aanrakingen en volgde ze hoe de handen over haar huid gingen. Ze kreeg het er warm van.

Met een grote hap lucht probeerde ze haar lichaam tot bedaren te brengen, maar dit had minder effect dan ze had gehoopt. De staat van ontspanning waar ze zich in bevond een aantal minuten terug had plaatsgemaakt voor een heel ander gevoel. Een gevoel die ze probeerde te onderdrukken, want ze wist niet zo goed wat ze er op dit moment mee aan moest en of dit normaal was tijdens een massage. De momenten met Sarah op de bank en in de kroeg flitsten door haar hoofd heen en op het moment dat Melanie met haar handen van haar onderrug langs de zijkant van haar bil naar haar bovenbeen gleed, schoot er een siddering van spanning door haar lichaam heen.

Ze voelde hoe haar tepels stijf werden en in de stof van de massagetafel drukten. De handen van Mel verplaatsten zich ter hoogte van haar knieรซn en kneedden langzaamaan haar huid en spieren in de richting van haar lies. Met elke beweging van Mel voelde ze de spanning in haar lichaam vergroot worden. Het kostte haar steeds meer moeite om stil te blijven liggen.

‘Je mag je omdraaien’, hoorde ze Mel ineens op een zachte toon zeggen.

Ze was het hele besef van tijd verloren en gaf wat mompelend een antwoord terug. Misschien kon ze zo nog even blijven liggen, want ze kon zich nu niet omdraaien. Haar tepels waren nog altijd stijf. Iets wat Melanie gelijk zou opmerken wanneer ze op haar rug zou draaien.

‘Je mag je omdraaien’, zei Mel nogmaals op een zachte toon.

Foto van: Travel Salem Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#49 Een doolhof vol verlangens

Langzaam zette ze haar handen onder haar schouders en bewoog ze haar bovenlichaam een stukje van de tafel af. Het ... Lees verder

Vorig deel

#47 Een doolhof vol verlangens

'Je hoeft niet zo geschrokken te kijken hoor', zei Mel met een lach op haar gezicht. Mel plaatste haar hand ... Lees verder

32 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Ilonka

  Ik vind het een heel enerverend en vernieuwend verhaal wat je schrijft. Leest heel lekker en ook lekker vol passie. Bracht een flinke lach op mijn gezicht

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Johanna

  Oe heftig stuk haha nice!

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Anita

  Leuk deel Lisa

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Marja

  Haha heel fijn geschreven dit! Xx

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Melis

  Niceee haha.. wordt steeds spannender ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Sandra

  Leuk stukje om in een salon te lezen hahahaha zin ann ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Eva

  I can relate wel, heb dat ook wel eens tijdens een massage gehad. Vermakelijk stuk!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Sandra

   Ik ook ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    =)

  • 2 jaar geleden
   Miranda

   Haha jaa eens

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Grappig dat het herkenbaar is

  • 2 jaar geleden
   Anoniem

   Hahahhha dat had ik vanmorgen ook :))))

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Leuk haha!

  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Thanks Eva!

   Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Carla

  Spannendd met stuk van massage enzo beetje herkenbaar hahahha.

  Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Nienke

  Heb nu nog meer behoefte aan massage hahahahahaah ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 10. 2 jaar geleden
  Lieke

  Spannende deel weer zeg haha

  Beantwoorden
 11. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  oehh haha ze moet gwn omdraaien!!

  Beantwoorden
 12. 2 jaar geleden
  Leonie

  Oh dit isgrappig =)

  Beantwoorden
 13. 2 jaar geleden
  Miriam

  Hahahahaha neeee omg hahaha. Ik wil verder lezen nuuu!

  Beantwoorden

Geef een reactie