Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#47 Een doolhof vol verlangens

‘Je hoeft niet zo geschrokken te kijken hoor’, zei Mel met een lach op haar gezicht. Mel plaatste haar hand op haar schouder en leunde naar voren om haar op haar wang te kunnen kussen. Het kwam wat ongemakkelijk over allemaal. Even nam ze de tijd om haar op te nemen, want ze zag er totaal anders uit dan gisteren. Het dunne spijkerjasje en de doorschijnende panty hadden plaatsgemaakt voor een wit shirt dat nogal ruim over haar bovenlichaam viel en een bijpassende broek in dezelfde roomwitte kleur.

‘Je kon het makkelijk vinden?’, vroeg Mel haar uitgebreid bestuderend. Ze zag hoe haar ogen van haar gezicht afdaalden naar beneden.

‘Jawel’, antwoordde ze.

‘Hoe is het met je? Beetje hersteld?’, vroeg Mel haar vervolgens lachend.

‘Ja, het gaat. Nog steeds een beetje moe wel’, antwoordde ze aan Mel. ‘En met jou? Wat doe je hier eigenlijk?’

‘Ik werk hier’, zei ze met een strak gezicht.

‘Oh!’ Ze keek vertwijfeld langs Mel heen om een glimp op te kunnen vangen van de binnenkant van het pand. ‘Dat wist ik niet. Grappig.’

‘Kom je even naar binnen?’, vroeg Mel haar. Ze wees het mompelend en hoofdschuddend af.

‘Jawel, kom. Dat kan je wel gebruiken, denk ik. Een beetje ontspanning’, zei Mel. ‘Doen we daarna dat drankje.’ Ze reikte naar het handvat van de deur en trok hem open. Als een volleerd portier hield ze de deur open en gebaarde ze dat ze naar binnen moest komen.

Eenmaal binnen zag het er zacht en ongedwongen uit. De vele tinten geel en oranje zorgden voor een warm en aangenaam gevoel. Ook de lichte geur van amandel die in korte briesjes voorbij kwam droeg hier aan bij. Ze keek een paar keer in de rondte, maar zag verder niemand op de vrouw achter de balie na.

‘Rustig he’, hoorde ze Mel zeggen. ‘Geef me je jas maar even.’

‘Dat is meestal geen goed teken toch’, reageerde ze gevat terwijl ze zich een beetje onhandig haar jas liet afnemen. Mel moest erom lachen. ‘De meeste komen voor of na hun werk’, zei ze. ‘Kom’, vervolgde Mel voordat ze aanstalten maakte om te gaan lopen. ‘Het is tijd om te ontspannen.’

Gehoorzamend volgde ze Mel op de voet langs de balie een gang in. Na een aantal passen stopte Mel en greep ze naar een handvat rechts van haar. Wederom hield ze de deur voor haar open. Het was er iets donkerder dan in de ruimte bij de balie, maar licht genoeg om alles in haar op te kunnen nemen. De muren waren voorzien van paarse tinten en ook hier hing een aangename geur van amandel. In het midden van de kamer stond een tafel bekleed met een witte stof.

‘Je kan je kleren daar uittrekken’, zei Mel terwijl ze een handdoek op het puntje van de massagetafel voor haar klaar legde.

‘Alles?’, vroeg ze twijfelend.

‘Hoe bedoel je?’, vroeg Melanie op haar beurt.

‘Moet ik alles uitdoen?’, antwoordde ze opnieuw. Ze zag de lach op het gezicht van Melanie verschijnen, maar wist niet zo goed hoe ze dat op moest vatten.

‘Is dit de eerste keer dat je een massage krijgt?’, vroeg Mel. Ze knikte een beetje verlegen terug. ‘Je mag je onderbroek aanhouden, maar het is wel handig om je BH uit te doen vanwege de bandjes en de olie. Dat krijg je er heel moeilijk uit. Ik heb een handdoek voor je neergelegd om jezelf mee te bedekken’, zei ze terwijl ze naar het puntje van de massagetafel wees waar ze zojuist een witte handdoek had neergelegd.

‘Als je klaar bent mag je op je buik op de tafel gaan liggen. Ik ben zo terug’, zei Mel nog net voordat ze de deur van de kamer open trok. Ze wachtte even totdat Mel de deur weer dicht deed en liep vervolgens naar de zijkant van de kamer. Achter het schot dat haar eerder door Mel werd aangewezen ontdeed ze zich langzaam van haar blouse. Bij elke knoop die ze los maakte twijfelde ze of ze wel de goede keuze had gemaakt om op het berichtje van Melanie in te gaan, maar daar was het nu al veel te laat voor.

De ontspanning kon ze op dit moment heel goed gebruiken. Misschien zou het haar de rust brengen waar ze zo naar snakte momenteel. Ze trok haar blouse uit en al snel volgde haar zwarte hemd. Tot nu toe bracht het haar verre van de ontspanning die ze dacht te vinden, integendeel, met elk kledingstuk dat ze uittrok nam de spanning in haar lichaam alleen maar toe.

Ze knoopte de gulp van haar spijkerbroek los en zag door de opening de witte slip die ze aan had. ‘Dat was waar ook’, dacht ze. Ze had de meest simpele en ruim zittende onderbroek aangetrokken gisteravond. Op de één of andere manier schaamde ze haarzelf voor haar simpele witte onderbroek. Als ze geweten had dat ze er nu zo bij zou staan had ze wel iets anders aangetrokken. De gedachte hieraan zorgde voor nog meer spanning. Blijkbaar wilde ze een goede indruk achterlaten bij Melanie, blijkbaar deed het haar meer dan ze in eerste instantie dacht.

Met slechts haar slip nog aan liep ze achter het schot vandaan en zag ze haarzelf in de spiegel aan de andere zijde. Even bleef ze staan en positioneerde ze haarzelf recht tegenover de spiegel. Ze deed haar schouders ver naar achteren en zag daarmee haar borsten meer naar voren komen. Zo bleef ze een tijdje voor de spiegel staan.

‘Hmm’, zuchtte ze. ‘Dat kan er ook veel beter uitzien.’

Terwijl ze met één hand haar rechterborst omvatte, hoorde ze de deurklik van de kamer bewegen.

Foto van: Walker Larry Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#48 Een doolhof vol verlangens

Snel greep ze naar de handdoek en sloeg ze die om haar heen. 'Ben je er al klaar voor', zei ... Lees verder

Vorig deel

#46 Een doolhof vol verlangens

'Oh schat', zei Karlijn vlug op een toon die haar geschrokken reactie verraadde. 'Dus daarom deed je het hele weekend ... Lees verder

16 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Carla

  Ahhh dit zag ik niet aankomen hahaha en ze krijgt massage van die Mel? Spannenddd

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Miranda

  Wat een leuke wending en ook wel herkenbaar hahaha

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Nienke

  Deze is spannend!! Heel benieuwd hoe dit gaat aflopen wel 🙂

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Thanks! En er staat een nieuwe blog online, al gezien?

   Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Leonie

  Gaaaf en heel fijn zo een lang deel!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Leonie,
   Bedankt voor je reactie! Yesss, hihi

   Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Sandra

  Dit deel is echt goed haha vraag me af waar het heen gaat

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Sandra, thanks! Inmiddels staat er een nieuw deel online.

   Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Melis

  Oehh haha nice!! Hoe gaat het verder?!?

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hoi Melis ;-), thanks voor je reactie, leuk. Er staat inmiddels een nieuwe blog online!

   Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  oh wauw haha toch niet sarah maar dit is ook goed!!

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Lieke

  Omg hahaha deze is te goed

  Beantwoorden

Geef een reactie