Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#44 Een doolhof vol verlangens

‘Heh?’, antwoordde ze binnensmonds waardoor er slechts wat gebrabbel uit kwam.

‘Of er iets is?’, vroeg haar man opnieuw.

Ze gaf geen antwoord. Ze mompelde zachtjes wat woorden waaruit opnieuw moest blijken dat ze moe en al half aan het slapen was. Waarom ze dat deed wist ze niet zo goed. Ergens wilde ze hem teleurstellen en niet geven wat hij nu blijkbaar wel van haar wilde. Misschien wilde ze onbewust iets van emotie bij hem teweegbrengen zodat hij inzag hoe erg hij haar nodig had, want ze wilde nodig zijn. Ze wilde haarzelf belangrijk voelen. Ze wilde dat het hem pijn deed. Misschien zou hij dan weer moeite voor haar doen. Misschien had hij dat wel nodig om uit die sleur te komen.

Maar aan de andere kant, wilde zij nog wel zijn aandacht hebben? Het schoot allemaal in minder dan een seconde tijd door haar hoofd heen, want daar was ze goed in; overdenken. Alles constant overdenken en analyseren. Ze voelde hoe Bastiaan zich een stukje verplaatste en even later zijn onderlichaam tegen haar billen aan drukte. Zijn hand liet hij op haar zij rusten en met zijn vingers streelde hij over haar heup heen. Als ze nu ook maar een klein beetje terug zou draaien zou ze Bastiaan in de kaart spelen. Hij zou zijn hand opnieuw op haar borst leggen en zich gelijk ontfermen over haar lichaam. In plaats daarvan trok ze haar benen een stukje op en creëerde daarmee nog wat meer afstand tussen hun in.

Middels een zware zucht liet Bastiaan merken dat hij teleurgesteld was en draaide hij terug naar zijn zijde van het bed. Het bracht een glimlach op haar gezicht. Merken dat zij hem teleurstelde gaf haar ergens een vreemd gevoel van euforie. Het deed haar goed, ofzo.

De rest van de avond en de volgende morgen beleefde ze op de automatische piloot. Voor ze er erg in had zat ze achter haar bureau op het werk. Als een zombie staarde ze voor haar uit, alles ging aan haar voorbij. Ze zat in een roes, een waas, een flow van leegte. Er was niets in haar gedachte, niets dat haar hoofd van input voorzag, niets dat haar aanzette om iets te ondernemen. Ze was een leeg omhulsel, elke vorm van inhoud ontbrak. Fysiek zat ze achter haar bureau, maar mentaal ontbrak elk spoor van haar. Ze kon zich niet concentreren. Het afgelopen weekend dwaalde constant door haar hoofd heen. Wat was er met haar aan de hand?

Bastiaan interesseerde haar niet eens, ze was vanmorgen zonder iets tegen hem te zeggen uit de deur gegaan. Het enige waar ze aan kon denken was Sarah. Sarah, Melanie en Larissa. Na minuten naar het scherm van haar computer te hebben gestaard, keek ze omhoog en van haar scherm weg. Ze kon dit niet langer meer voor zich houden. Ze moest het vertellen.
Onopvallend keek ze om haar heen. Haar collega’s staarden allen naar het scherm voor hun en leken niet in de gaten te hebben dat ze langzaam opstond en naar de deur liep. Ze liep meer op haar tenen zodat het geluid van haar hakken niet hoorbaar was. Eenmaal door de deur snelde ze de trap af en omhelsde ze de buitenlucht. Ze haalde haar telefoon uit haar broekzak en hield deze tegen haar oor aan.

‘Hey, sorry dat ik je nu bel, maar ik moet je echt wat vertellen’, zei ze.

Foto van: Curtis Gregory Perry Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#45 Een doolhof vol verlangens

'Wat is er, schat?', hoorde ze terug door haar telefoon. 'Ik, ehm. Ik ben niet helemaal eerlijk tegen je geweest', ... Lees verder

Vorig deel

#43 Een doolhof vol verlangens

De strelende vingers van Bastiaan gleden over haar lichaam heen, maar ze hield haar ogen dicht. Ze deed nog altijd ... Lees verder

8 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Celine

  Prachtig meeslepend verhaal! Vermakelijk tijdens het wachten hier

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Miriam

  Wauw dit word te spannend gek. Hoe verzin je zon einde elke keer??

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  jaaaa toch wel goedzo weg met bastiaan hahahaha. ze belt nu sarah kan niet anders

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Eva

  Ik ben helemaal bij. Jammer wel t is bijzonder spannend. Lees graag verder!

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Carla

  Omg zo spannend weer =0

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Lieke

  Wtffff die eindes steeds.. met wie belt ze??? Is dat Sarah??

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Carla

   Bastiaan denk ik of die melanie??

   Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Irene

   Echt he ik wil ook elke x zo graag volgende lezen gelijk. Verslavend dit

   Beantwoorden

Geef een reactie