Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#43 Een doolhof vol verlangens

De strelende vingers van Bastiaan gleden over haar lichaam heen, maar ze hield haar ogen dicht. Ze deed nog altijd alsof ze in slaap was en gaf geen krimp. Hoewel ze lang op zo’n moment van toenadering van hem had gewacht, want het was inmiddels al een flinke poos geleden, deden zijn aanrakingen tot haar verbazing niets met haar. Ze voelde zijn hand onder haar pyjamashirt glijden en al snel zachtjes langs haar borst strelen, maar het enige waar ze aan kon denken waren Sarah, Mel en Larissa, de ex van Sarah die zoveel op haar leek.

Ze was helemaal niet in de stemming om ook maar iets met haar man te moeten gaan doen nu. Hoe anders was dat een tijd geleden. De tijd waarin ze elke nacht nog hoopte dat hij haar zou vastpakken, dat hij haar al zijn aandacht gaf, haar verwende en weer eens op en top vrouw liet voelen, maar ze elke keer weer teleurgesteld werd wanneer hij aan zijn zijde van het bed bleef liggen en snel in slaap viel.

Haar teleurstellen op die manier, dat kon hij zo goed. Daar was hij een kei in. Het zorgde ervoor dat ze de volgende nacht nog meer hoop had op enige toenadering van hem. Hoop op een verandering bij hem, dat was wat ze al die tijd wilde. Degene zijn die hem daarin kon veranderen. Maar nu? Nu wist ze het niet meer. Nu wilde ze hem ergens gewoon teleurstellen zoals hij haar zo vaak had teleurgesteld. Ze wilde hem laten voelen hoe het al die tijd was om naast iemand te liggen die geen aandacht voor je had.

Langzaamaan kroop het besef dat ze hem misschien wel veel te rooskleurig had ingeschaald. Was hij wel zo goed voor haar als ze dacht of bleef ze steeds maar terug denken aan die paar momenten dat Bastiaan iets liefs voor haar deed?

Zachtjes omvatte de hand van Bastiaan haar linkerborst. Ze zuchtte. Het was een geluid dat door haar man verkeerd werd geïnterpreteerd. In een tergend langzaam tempo begon hij haar borst verder tussen zijn vingers door te kneden. Hoewel ze totaal niet in de stemming was, reageerde haar lichaam wel op zijn aanrakingen. Ze voelde haar tepel stijf worden en ook Bastiaan leek dat niet ongemoeid te laten. Hij verplaatste zijn hand een klein beetje en zette zijn duim en wijsvinger er omheen. Ze liet opnieuw een zucht horen. Ditmaal op een meer afkeurende toon. Ze zuchtte en draaide vervolgens in één beweging op haar zij en verder weg van haar man zodat hij zijn hand wel terug moest trekken.

‘Is er wat?’, vroeg haar man.

Foto van: Seabird NZ Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#44 Een doolhof vol verlangens

'Heh?', antwoordde ze binnensmonds waardoor er slechts wat gebrabbel uit kwam. 'Of er iets is?', vroeg haar man opnieuw. Ze ... Lees verder

Vorig deel

#42 Een doolhof vol verlangens

Ze kreeg het bloedheet. Die man met de baard in de kroeg gisteravond was dus toch Lars geweest. Wat zou ... Lees verder

17 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Yvonne

  komt volgende al?????

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Anita

  Leuk lisa dat je nog schrijft. Heel goed

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Truus

  Leuk blog !!!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  hahaahaha lekker voor die bastiaan!! ze gaat niet toegeven toch

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
  • 2 jaar geleden
   • 2 jaar geleden
    suzanne bol

    omg wel??? neeee dat mag niet!! verander het snel haha

 5. 2 jaar geleden
  Carla

  Dit stuk pakt me zo erg he.. pff. Alsof ik in dat bed lig zo herkenbaar. Je moet dit echt uitbrengen

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Miriam

  Cliffhanger van hier tot tokio weer haha. Je moet echt voor gtst gaan schrijven. Zoveeeel vragen

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Lieke

  Wauuww het word steeds spannender..

  Beantwoorden

Geef een reactie