Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#42 Een doolhof vol verlangens

Ze kreeg het bloedheet. Die man met de baard in de kroeg gisteravond was dus toch Lars geweest. Wat zou hij haar man allemaal nog meer verteld hebben? Had hij haar ook samen gezien met Sarah of misschien erna? Vanaf het moment dat ze Lars opmerkte in de kroeg weet ze zich niet veel meer te herinneren. Het is één grote waas en een zwart gat vanaf dat moment in haar hoofd.

‘Oja, dan was het hem toch’, zei ze met een deels overslaande stem. ‘Ik wist niet zeker of het hem was’, ging ze verder nadat ze haar keel schraapte om haar stem terug te krijgen. ‘Ik was even wat drinken met Karlijn..’

Fuck, waarom zei ze dat nou weer? Het was eruit voordat ze er erg in had.

‘Oh oke..’, hoorde ze haar man naast haar zeggen. Ze durfde haar hoofd niet zijn kant op te draaien. Ze wilde hem niet aankijken, haar ogen zouden haar verraden. ‘Was het wel leuk?’, vroeg Bastiaan.

‘Jawel hoor’, zei ze nog snel voordat ze er een uitgebreide gaap achteraan gooide. ‘Maar ben wel moe zeg. Ik ga ook maar naar bed toe. Ik stop Roan wel in.’ Hoewel Roan niet haar eigen vlees en bloed was, was het wel de beste oplossing om een verder gesprek met Bastiaan te kunnen vermijden op dit moment.

‘Oke’, zei Bastiaan. Langzaam stond ze op van de bank en liep ze naar de tussendeur toe. ‘Ik kom er ook zo aan hoor’, zei haar man haar nog na. Ze trok een verzuchtend gezicht naar de deur toe zodat Bastiaan het niet zou zien. ‘Oke’, sprak ze vervolgens. Waarom moest hij nou ook weer zo komen? Normaal zat hij altijd tot een uur of elf nog beneden.

Vrij snel stopte ze Roan toe en gaf ze hem een kus op zijn voorhoofd. Eenmaal in haar eigen slaapkamer aangekomen ontdeed ze haarzelf van haar kleding en trok ze haar pyjama aan. Geen seconde later deed ze het licht uit en lag ze onder de warme dekens van haar eigen bed.

Het liefst zou ze alles even willen vergeten en gelijk in slaap vallen, maar ze wist dat dat voorlopig nog niet zou gebeuren. Haar hoofd zat te vol, ze ging ongetwijfeld nog een paar uur nadenken voordat ze in slaap zou vallen. Ze wist niet zo goed meer wat ze met de hele situatie aan moest. Elke oplossing leek uiteindelijk geen oplossing te zijn in haar hoofd. Misschien moest ze haar twijfels even opzij zetten en het allemaal aan Karlijn vertellen. Zij stond haar in het verleden altijd bij.

Niet veel later hoorde ze Bastiaan naar boven komen. Hij rommelde wat in de hoek van de slaapkamer en al snel voelde ze het bed naast haar verzakken. ‘Slaap je al?’, vroeg haar man fluisterend. Ze gaf geen antwoord. Ze wilde niet weer een gesprek beginnen, ze wilde nu even rust in haar hoofd hebben en het morgen allemaal verder kunnen uitdenken.

Toch voelde ze hoe Bastiaan steeds meer in de richting van haar kroop en uiteindelijk zijn arm om haar middel sloeg. Langzaam streelde hij met zijn vingers over haar zij en in de richting van haar buik.

Foto van: hjl Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#43 Een doolhof vol verlangens

De strelende vingers van Bastiaan gleden over haar lichaam heen, maar ze hield haar ogen dicht. Ze deed nog altijd ... Lees verder

Vorig deel

#41 Een doolhof vol verlangens

'Heey, schat! Hoe was het bij je oma en opa?', vroeg ze voordat Roan naast haar op de bank neerplofte. ... Lees verder

27 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Jetty

  Komt nieuw deel al??

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Miriam

  Ben zo benieuwd naar volgende deel!!

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Lisa

  Duurde 20minute om te lezen maar wat is dit verslavend zeg! Ik snap die heisa nu in de salon. Heerlijk geschreven!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Carla

  Lisaaa topwijf! Superleuk deel weer en benieuwd hoe het verder gaat met bastiaan

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Verena

  Leuk :p

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Jorieke

  Onwijs fijne blog heb je en goed opgebouwd. Het heeft iets waardoor ik maar door bleef lezen. Heb je meer schrijfwerk liggen of ergens verstopt?

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Jorieke,
   Dankjewel! Niet zoiets als dit nee of iets wat ik recent heb geschreven. Je kunt hier op de site ook een overzicht zien van dingen die ik heb geschreven!

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lisa

    Helaas niet, maar wat niet is kan nog komen. Mocht je een voorstel hebben, hoor ik het graag!

 7. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  ahhh spannend slot weer. ik wil steeds zo graag lezen hoe het verder gaat

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Lieke

  Toff deel weer wordt stukje duidelijker steeds. Bastiaan probeert ineens na lars haar gezien heeft. sukkelll. Wat gaat ze doen?

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Nog evennnn geduld! =)

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Lieke

    Ik ben slecht in wachtenn haha

   • 2 jaar geleden
    Lisa

    haha 🙂

 9. 2 jaar geleden
  Ria

  Heel leuk stuk weer lisa
  Groetjes ria

  Beantwoorden
 10. 2 jaar geleden
  Melis

  Heel niceee!

  Beantwoorden
 11. 2 jaar geleden
  Miriam

  Van wie is Roan dan?? Straks van Karlijn hahahaha of Sarah??? Nee Sarah zou te erg zijn! Zo spannend dit

  Beantwoorden

Geef een reactie