Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#40 Een doolhof vol verlangens

‘Wat?’, riep ze terug.

‘Je naam’, schreeuwde Mel nog net voordat de deuren van de trein dichtsloegen. Ze keek haar lachend aan door de glazen openingen in de deur. Mel trok een gezicht die ze maar moeilijk kon plaatsen. Het was een ietwat bozige blik met een speels tintje, alsof ze ergens onder de indruk was en doorhad dat ze expres haar naam niet noemde. Lachend keek ze hoe Mel langzaamaan uit haar zicht verdween.

Diep in gedachten stapte ze vervolgens haar eigen trein op het perron ernaast in. Meerdere malen probeerde ze om de vorige nacht opnieuw voor de geest te halen, maar het lukte niet. Elke keer bleef ze hangen bij het moment dat ze bij haar heupen gepakt werd door Sarah, nadat ze iemand zag die op Lars leek.

De rest van de terugreis keek ze voortdurend op haar telefoon. Niet om te zien of Sarah, Mel, Karlijn of misschien Bastiaan haar iets gestuurd had, maar om te kijken hoe laat het was. Haar man zou rond één uur thuiskomen en als het openbaar vervoer een beetje mee zou zitten, zou ze dat met een kwartiertje speling moeten redden.

Ze was één met de tijd en keek continue op de app van 9292 of er misschien vertraging was of een snellere verbinding was bijgekomen.

Het was inmiddels half één toen ze vanuit het station de bus in stapte. Dit moest goed komen. De bus deed er normaliter een klein kwartiertje over, ze zou dus op tijd thuis zijn om nog even snel te kunnen douchen en schone kleding aan te trekken. De spanning in haar lichaam hield haar gefocust. Ondanks dat ze bijna niet geslapen had en de kater nog altijd in haar hoofd aanwezig was, kon ze helder nadenken en plande ze stap voor stap al haar handelingen die ze moest doen.

Nog voordat de bus bij haar halte was aangekomen had ze al uitgecheckt en stond ze voor de deur te wachten. Met een grote sprong zoefde ze uit de bus en door de straat heen. Nergens zag ze de auto van Bastiaan staan. Ze had het gehaald, ze was nog op tijd.

Snel ging ze naar binnen, ontdeed ze haarzelf van haar kleren en sprong ze onder de douche. Niet uitgebreid, ze deed slechts wat zeep op een washandje en gleed daarmee razendsnel over elk deel van haar lichaam heen. Vlug draaide ze de kraan weer dicht en droogde ze haarzelf af. Er was geen tijd om stil te staan of te treuzelen, haar man zou ieder moment thuis kunnen komen.

Eenmaal in haar nieuwe kloffie rende ze weer naar beneden en liet ze haarzelf op de bank vallen. Ze drukte nog net op de knop van de afstandbediening toen ze een sleutel in het slot van de voordeur hoorde draaien. Enigszins opgelucht, maar toch gespannen voor het komende moment met Bastiaan, liet ze haar hoofd naar achteren op de leuning van de bank rusten.

De deur ging met veel geluid open en ze hoorde de voetstappen in de gang. Ze draaide haar hoofd naar de tussendeur en zag hoe het handvat naar beneden bewoog. Niet veel later ging de tussendeur open.

‘Hey, stiefmam!’

Foto van: monument076 Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#41 Een doolhof vol verlangens

'Heey, schat! Hoe was het bij je oma en opa?', vroeg ze voordat Roan naast haar op de bank neerplofte. ... Lees verder

Vorig deel

#39 Een doolhof vol verlangens

Nogal erg veel', ging Mel verder. 'Oh, oke', sprak ze vertwijfeld terug. Ze wist niet zo goed hoe ze hierop ... Lees verder

15 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Lisa

  Hi Lieke,
  Bedankt voor je leuke reactie!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lieke

   Jij oook!! Dit is echt hard

   Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Stephanie

  Ik begon bij deel 1 en kon echt echt niet meer stoppen. Zo goed ben echt benieuwd hoe het verder gaat. Heel mooi verhaal en super geschreven echt. Het geovel dat je meekijkt bij iemand die langzaam uit de kast komt en al dat gevoel en de druk daaromheen. Echt goed hoe je kan schrijven!! Ik zag dat je misschien een boek van gaat maken? Moet je echt doen! Super dit x

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Stephanie,
   Super leuk om te lezen! Dankjewel.. En wie weet, ergens wil ik graag naar een einde toe werken maar ik vind het zelf ook leuk om verder te schrijven.. Nog even afwachten dus! =) Stay tuned!

   Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Annet

  Hele toffe blog heb je. Misschien lijkt dit je leuk: http://www.love2bemama.com/de-redactie/vacatures-voor-bloggers/vacature-blogger/

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Annet,
   Zeker een leuke vacature. Echter heb ik er nu al moeite mee soms om elke week iets te posten, ook omdat ik gewoon een baan heb en een druk leven naast dit alles. Maar thanks voor de link en voor het compliment!

   Beantwoorden
   • 2 jaar geleden
    Annet

    Jammer wel, maar ik begrijp het 🙂

 4. 2 jaar geleden
  Marije

  Ik lees al een poosje geamuseerd ‘mee’ zonder een reactie achter te laten, maar ik wil toch even kwijt dat ik jouw verhaal één van de betere schrijfsels vind die ik heb mogen lezen de voorbije tijd. Het is enerverend, af en toe licht erotiserend en komt met heel veel gevoel over. Ik voel me haast verbonden aan het verhaal. Heel knap hoe je het elke keer zo spannend houdt en met wendingen kan spelen.Ik wil jouw verhaal aandragen bij mijn leesclubje binnenkort, want dit verdient een veel groter publiek.

  Ik hoop dat je nog lang doorgaat en er in de nabije toekomst meer van jouw hand zal verschijnen.

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Marije,
   Wat een leuke, uitgebreide reactie, dankjewel! Daar doe ik zeker mijn best voor.. Heel gaaf dat je me gaat aandragen bij je leesclubje. =)

   Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Ria

  Spannend die wending bij einde! Hoe gaat nu verder?

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Denise

  Wanneer komt het uit in boek? Ik wil kopennnn!

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Haha, als er een boek komt, ben je de eerste die het weet goed?

   Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Carla

  Ahh ze heeft een kind? Dit zag niet aankomen hahah wat een cliffhanger weer pff
  En dankjewel voor de stickers :))) heel leuk en hoorde dat je de chocola lekker vond haha gelukkig

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Lisa

   Hi Carla,
   Zekerrr weten! Graag gedaan, jij ook bedankt! =)

   Beantwoorden

Geef een reactie