Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#4 Een doolhof vol verlangens

Ze zag een silhouet terug naar de bank komen en zonder iets te zeggen bleef het voor haar staan. Uit automatisme drukte ze zichzelf wat dieper in de bank. Het was donker, ze kon het allemaal niet zo goed zien. Ze wist niet zeker of het Sarah was. Twee glinsterende ogen keken haar aan en ze voelde hoe een hand zich over haar knie heen legde. Ze liet zichzelf nog verder achterover in de bank drukken. De hand verplaatste zich langzaam van haar knie tot naar haar bovenbeen. Bewegen deed ze niet meer. Haar benen lagen stil en haar armen bevonden zich strak langs haar lichaam. Ze werd nog verder in de bank gedrukt toen haar beide heupen door twee benen omklemd werden. Een warme adem gleed langs haar lippen en verplaatste zich richting haar oor. Twee zachte lippen lieten afdrukken achter in haar nek en daalden langzaam via haar hals af naar beneden. Een aantal vingers nestelden zich opnieuw op haar bovenbeen en gleden via haar dijen naar haar kont. Ze knepen zich stevig in haar bil vast.

Het voelde alsof ze in een donkere achtbaan zat. Ze wist niet zo goed wat er gebeurde. Krachtig drukten de nagels zich verder in haar bil. De hand veerde na een paar seconden weer op moesten wel afdrukken achtergelaten hebben. Een aantal vingers pakten de rand van haar shirt vast en ze voelde hoe de warmte van een hand langzaam onder haar shirt gleed en een baan omhoog zocht. Haar hart bonsde bijna uit haar borstkast. Vluchtig nam ze een hap lucht en probeerde ze om meer te voelen, maar haar hoofd liet dat niet toe. Ze zat gevangen in haar eigen gedachten. Met een beetje opgebouwde moed wilde ze de hand wegduwen, maar ze kreeg een klein lachje als antwoord. Luttele seconden later voelde ze hoe de hand onder haar shirt weer een paar centimeter omhoog schoof en leek ook de kracht in de vingers weer toe te nemen. Ze zetten zich iets dieper in haar huid. Het was een kwestie van tijd voordat de hand zich onder haar BH drukte en haar hele borst omvatte. Ze kreeg het steeds warmer en kon de opwinding in haar lichaam niet langer meer negeren. Ze wilde dit, ze liet het gebeuren.

Al snel gleed een tweede hand ook onder haar shirt. Soepel drukte deze zich ook onder haar BH. Beide handen gingen uitvoerig op ontdekking en lieten geen centimeter ongemoeid. Haar ademhaling versnelde, ze kon de kreun die ze liet ontsnappen niet meer voorkomen. Niet veel later voelde ze één hand via haar buik afzakken naar beneden. Ze hoorde haar riem los schieten en al gauw volgde het geluid van haar gulp. Ze werd overvallen door allerlei emoties. Het duurde niet lang voordat er verschillende gedachten door haar hoofd heen gingen.

‘Nee, stop’, stamelde ze zachtjes.

Ze schrok van zichzelf. Ze schrok dat al die gedachten haar nu ineens overvielen. ‘Ssst,’ klonk het zachtjes terug. Twee zachte lippen drukten zich vrijwel meteen op die van haar. Haar linkerhand werd opgepakt en op iets zachts gedrukt. Het duwde en kneedde haar vingers diep in de zachte massa. Een hand drukte zich ondertussen onder de stof van haar spijkerbroek en over haar slipje heen. In een flits van een seconde schoten haar man en alle gedachten weer door haar hoofd heen. Alles veranderde, alle spanning en opwinding verdween als sneeuw voor de zon. Ze schoot wakker uit haar roes.

‘Nee, stop’, riep ze terwijl ze van zich af duwde.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: l e o j via Compfight cc
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#5 Een doolhof vol verlangens

Een beetje beschaamd fatsoeneerde ze haar kleding en keek ze stilzwijgend naar de grond. ‘Sorry, maar ik kan dit niet. ... Lees verder

Vorig deel

#3 Een doolhof vol verlangens

Een beetje ongemakkelijk werd ze door haar omhelst. Daar was ze dan eindelijk, daar was Sarah. Na honderden berichten over ... Lees verder

5 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Anoniem

  😮

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Annemiek

  Wauw! Ik hang echt aan je woorden. Het is zelfs een beetje opwindend haha! Vind elk deel ook beter steeds. Hoop dat je nog lang door gaat. Ga je het uiteindelijk ook uitbrengen? Benieuwd wel!

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Hi Annemiek!
   Nog geen idee, maar heel erg bedankt voor je complimenten! Waardeer ik!

   Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Spannend, en opwindend. Goed geschreven met veel lef.

  Beantwoorden

Geef een reactie