Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#39 Een doolhof vol verlangens

Nogal erg veel’, ging Mel verder.

‘Oh, oke’, sprak ze vertwijfeld terug. Ze wist niet zo goed hoe ze hierop moest reageren. Ze wist uberhaupt niet zo goed wat ze nog moest zeggen tegen Mel na deze informatie. Het was allemaal teveel en haar hoofd zat al vol. Zo vol dat ze niet wist wat ze er mee aan moest. Een hoop informatie van afgelopen nacht ontbrak dan ook overduidelijk in haar geheugen.

‘Vandaar dat ik het een beetje vreemd vond’, zei Mel.

‘Waar ken jij Sarah van dan? Of zijn jullie bevriend?’, vroeg ze om een beetje meer duidelijkheid te krijgen over wie Mel precies was.

‘Bevriend wil ik niet zeggen, maar we kennen elkaar wel al een tijdje. Dat heb je al snel in dit wereldje he’, kreeg ze als antwoord. Mel zei het op zo’n manier dat ze niet goed wist of het laatste nou een vraag was of een statement. Ze begreep ook niet zo goed wat ze ermee bedoelde en twijfelde of ze erop in moest gaan. Ze was bang dat het raar overkwam of dat Mel nog meer over haar te weten zou komen. ‘Ik kom haar vaak tegen en dan praat je op een gegeven moment wat met elkaar’, ging Mel verder. ‘Maar om het een vriendschap te noemen? Nee.’

‘Nee, oke. Maar omdat je veel van Sarah weet, toch. Zou kunnen dat jullie bevriend waren.’

‘Ja, niet echt dus. Ik heb kort met Larissa gelopen voordat ze wat met Sarah kreeg, dus een vriendschap met haar zat er sowieso niet in’, vertelde Mel.

‘Oke’, antwoordde ze enigszins begrijpelijk. Hoewel ze het ergens wel kon waarderen vroeg ze haarzelf wel af waarom Mel haar dit allemaal vertelde. Wat wilde ze ermee bereiken? Of had ze de afgelopen nacht zo’n goede indruk gegeven dat Mel haar oprecht interessant vond?

‘Jou had ik niet eerder gezien trouwens, loop je nog niet zo lang in het wereldje?’, hoorde ze Mel haar vragen. Ze schrok op uit haar gedachten en keek haar vertwijfeld aan.

‘Sorry, wat zei je?’, besloot ze te zeggen. Mel herhaalde haar woorden, maar deze waren onverstaanbaar door het oorverdovende geluid van een tot stilstand komende trein. Ze keek achterom naar de trein en naar het bord met de reisinformatie.

‘Deze moet ik hebben’, zei Mel, waarna het even stil bleef.

‘Hey. Maybe een misplaatste vraag, maar heb je zin om een keer wat te drinken samen?’, vroeg Mel haar vervolgens uit het niets. Nog voordat ze doorhad waar ze precies op antwoordde had ze al ingestemd. Iets in haar wilde meer van Mel weten. Ze was mysterieus, eigenzinnig, kwam heel puur over en straalde één en al zelfvertrouwen uit. Het gaf haar een vreemd gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Op een soort van automatische piloot toetste ze haar nummer in de telefoon van Mel en gaf deze met een glimlach terug. Mel sprong naar binnen en enkele tellen later klonk het piepende geluid van een fluit. Ze keek opzij en zag bij de wagon verderop een conducteur instappen.

‘Wat was je naam nou ook al weer’, hoorde ze Mel nog haastig roepen.

Foto van: Momentchensammler Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#40 Een doolhof vol verlangens

'Wat?', riep ze terug. 'Je naam', schreeuwde Mel nog net voordat de deuren van de trein dichtsloegen. Ze keek haar ... Lees verder

Vorig deel

#38 Een doolhof vol verlangens

'Grapje', hoorde ze Mel ineens zeggen. 'We hebben niet gezoend hoor, alleen gedanst. Don't worry. Je had hem echt goed ... Lees verder

6 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Rachel

  Toffe blog!!! Raakte verslaaft hahah

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  suzanne bol

  ik had tijdje niet gevolgd maar je schrijft serieus geweldig om te lezen. word steeds spannender elke deel. moet echt boek worden dit zo goed!

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Carla

  Ohh spannend weer haha. Gaat ze nu met Mel wat doen??? En superbenieuwd wat haar naam is jaa

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Melis

  Benieuwd hoe het verder gaat wel hoor haha 😉

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Miriam

  Maaar hoe zit het met die larissa dan? Interestingggg

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Ria

  Leuk weer! Komen we nu achter naam?? Spannend

  Beantwoorden

Geef een reactie