Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#37 Een doolhof vol verlangens

Even liet ze haar ogen over de vrouw die haar zojuist aansprak heen gaan. Met slechts een dun spijkerjasje aan en een vrij doorschijnende panty eronder was ze veel te licht gekleed voor deze tijd van het jaar, maar ze leek niet onder de indruk te zijn van de huidige temperatuur. Ze stond zelfverzekerd in haar sneakers met haar schouders naar achteren en haar borst vooruit. Haar figuur liet zich dan ook goed zien door de dunne stof heen.

‘Claire?’, vroeg ze verbaasd aan de vrouw na een korte stilte.

‘Ja toch? Of heb ik het niet goed onthouden?’, sprak de vrouw vervolgens. Had ze het nou tegen haar? Ze keek om zich heen of er misschien nog andere mensen in de buurt stonden waar ze het tegen kon hebben, maar ze was toch echt de enige hier. Ze moest het wel tegen haar hebben.

‘Ik denk het niet. Ik ben of ken geen Claire in ieder geval’, antwoordde ze eentonig. Ze werd met een verbaasde blik aangekeken. Misschien was haar reactie iets te bot, maar ze herkende de vrouw niet en wilde zo snel mogelijk naar huis toe.

‘Oke. Je herkent me niet he?’, vroeg de vrouw. Ze schudde haar hoofd.

‘Melanie’, sprak ze. Ze bleef bedenkelijk naar haar kijken. ‘Mel, hey’, zei ze er gelijk achteraan. Alsof ze die afkorting wel zou moeten kennen. ‘Gisteren in de Stairway? Je was met die Sarah?’, ging ze verder. Er ging totaal geen lampje branden bij haar. Wie was die vrouw?

‘Nee, niks?’, vroeg ze lachend. ‘Goede indruk heb ik achtergelaten dan.’

‘Sorry’, zei ze, snel gevolgd door een klein lachje. ‘Nee, ik weet het alweer ja’, loog ze vervolgens. Diep groef ze in haar geheugen van de avond ervoor, maar het bleef leeg. Hoe kon ze zich haar nou niet herinneren? Ze is niet bepaald een muurbloempje waar je zo overheen keek. Was ze zo ver heen dat ze zelfs iemand met zo’n verschijning zich niet meer kon herinneren?

‘Je hoeft niet te liegen hoor’, antwoordde de vrouw. ‘Ik kan aan je gezicht zien dat je me niet herkend.’

‘Nee’, zei ze snel. ‘Mel ja, ik weet het alweer.’ Het was haar mond nog niet uit of ze vroeg zich serieus al af waarom ze dat zei. Waarom loog ze daar over? Misschien kwam het doordat ze iets eigenaardigs, iets flamboyant en iets mysterieus over haar heen had hangen. Het zorgde ervoor dat ze meer van haar te weten wilde komen, ookal kon ze zich helemaal niets herinneren van haar.

‘Weet je het zeker?’, vroeg Mel haar. ‘Of moet ik je nog een keer zoenen?’ Mel keek haar met een serieus gezicht aan en leek op een bepaalde reactie te wachten. Ze kreeg het er warm van. Er ging van alles door haar hoofd heen. Had ze echt met haar gezoend? Hoezo kon ze zich dat niet herinneren? Wat was er allemaal nog meer gebeurd gisteren?

Photo Credit: R~P~M Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#38 Een doolhof vol verlangens

'Grapje', hoorde ze Mel ineens zeggen. 'We hebben niet gezoend hoor, alleen gedanst. Don't worry. Je had hem echt goed ... Lees verder

Vorig deel

#36 Een doolhof vol verlangens

Ze zuchtte. Hoe bedoel je?', vroeg ze vervolgens. Ze baalde dat ze die vraag weer moest krijgen. Was het nou ... Lees verder

7 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Lisa

  Lieve lezers, check de Facebook Pagina https://www.facebook.com/wildweirdwonderfull/ voor een hele leuke ‘winactie’. Jouw naam kan shinen in mijn blog, een personage kan jouw naam krijgen. Lijkt je dit leuk? Check de pagina om te zien hoe je mee doet.

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Eveliene

  Leuk!!

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Eveliene

  Elke deel wordt het echt steeds beter!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Mel

  Wat een mooie naam 😉

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Anna

  Dit is zo realistisch geschreven alsof ik erbij ben :O echt knap

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Ria

  Wat spannend deel weer! Ze weet niet goed wat gebeurd is dag ervoor maar gaan we daar achter komen wel??

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Lieke

  Ahh WAT HEEFT ZE MET DIE MEL GEDAAN DAN??? Dit verhaal is niet goed voor me

  Beantwoorden

Geef een reactie