Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#34 Een doolhof vol verlangens

Hij bewoog, het handvat bewoog soepel naar beneden. Er gleed een rilling van vreugde langs haar ruggengraat. De deur was open, de achterdeur was echt open. Voorzichtig duwde ze tegen de deur aan, maar deze leek hier niet echt van onder de indruk te zijn. Met een krakend geluid opende de deur zich maar moeizaam. Ze zocht naar de juiste krachtsinspanning om het geluid zo minimaal mogelijk te houden, maar kon zich uiteindelijk toch niet inhouden. Met een ferme duw zwaaide de deur open en kwam deze tegen een houten deurstop tot stilstand.

Snel sprong ze door de deur naar buiten en liep ze verder de tuin in. Er zat geen deur of een andere opening in de tuin, maar de omheining was laag genoeg om overheen te kunnen stappen. Net voor ze de tuin uit wilde springen besefte ze dat de achterdeur nog wagenwijd openstond. Even twijfelde ze, maar ze kon het niet maken om zo weg te gaan. Straks stapte er iemand anders naar binnen.

Met grote passen liep ze terug naar de achterdeur en probeerde ze deze dicht te doen. Het ging even moeizaam als een halve minuut eerder en de deur begon harder te kraken naarmate ze hem bijna dicht had. Nog net voordat ze met een laatste duw de achterdeur weer terug in het slot kreeg, hoorde ze Sarah ineens zachtjes haar naam roepen. Ze was wakker. Sarah was echt wakker.

Met nog grotere passen dan eerst vloog ze door de tuin en sprong ze over de omheining heen om in de straat achter het huis van Sarah uit te komen. Vlug rende ze verder de straat in tot ze ver genoeg uit zicht was om nog door Sarah gezien te kunnen worden. Met gebrek aan adem liep ze de rest van de straat uit. Haar hart bonkte nog altijd in haar keel en de spanning leek haar benen ook niet meer te verlaten.

Met elke stap die ze zette begon ze meer en meer te beseffen wat ze gedaan had. Of wat had ze eigenlijk gedaan? Hadden ze seks gehad vannacht? Ze kon zich niet meer herinneren hoe ze van de kroeg in Sarah’s bed gekomen was, laat staan wat zich daar allemaal had afgespeeld. Hoe kon ze dit nog aan haar man uitleggen? Misschien wilde ze dat wel niet eens. Haar hoofd bestond uit te veel vragen en twijfels om hier nu een keuze in te kunnen maken. Het moest toch ook iets betekenen dat ze een tweede keer met Sarah had afgesproken, ondanks alle schuld gevoelens na de eerste keer. Het leek wel of het dat allemaal waard was, alsof ze wel met de consequenties kon leven.

In een langzaam tempo liep ze naar het station toe en bevond ze zichzelf de gehele route in haar hoofd. Iets in haar wilde omdraaien en terug naar Sarah gaan. Begon ze zich nu ook schuldig tegenover haar te voelen? Wat was er met haar aan de hand?

Ze werd uit haar gedachten gerukt door het monotone geluid van haar telefoon. Aarzelend reikte ze met haar hand in haar jaszak en nam ze haar telefoon op.

‘Hey.’

‘Hey, schat’, klonk het terug in haar oor. ‘Waar was je nou?’

Foto van: Muzik Hounds Flickr via Compfight cc

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#35 Een doolhof vol verlangens

'Wacht even', zei ze. 'Ik doe even oortjes in dan hoor ik je beter.' Ze haalde de telefoon weg van ... Lees verder

Vorig deel

#33 Een doolhof vol verlangens

Versteend stond ze in de woonkamer. Ze kon zichzelf niet meer bewegen. Het leek alsof ze aan de grond was ... Lees verder

10 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Anoniem

  Is 35 er al???

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Anoniem

  heel nice lekker ding

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Anne

  Dit zou echt veel meer lezers moeten hebben.. damn hoe beeldend kan jij schrijven zeg

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Myrthe

   Echt Anne! Je had gelijk. Dit is echt goed

   Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Ria

  Goede deel weer! Spannend

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Carla

  Belt Sarah? OMG hahaha wat gaat ze zeggen?

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Karin

  Ahhh waarom neemt ze ook op? Maar echt goed kan je schrijven hoor. Beste blogverhaal die ik lees echt spannend!! Knap

  Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Anoniem

  Zo niceee dit

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Trudy

  Oh shit belt sarah haar nu???

  Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Trudy

  Jaaa een nieuwe!

  Beantwoorden

Geef een reactie