Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#31 Een doolhof vol verlangens

Het was Sarah. Het was Sarah die naast haar in bed lag. Haar ogen waren dicht en ze voelde hoe de warme adem van Sarah over haar schouder heen kroop. Ze was nog diep in slaap, gelukkig. Was het dan toch geen droom geweest? Hoe was ze hier gekomen? Hadden ze seks gehad? Langzaam draaide ze haar hoofd weg van Sarah en staarde ze naar het plafond. ‘Kut’, dacht ze. ‘Wat heb ik nu weer gedaan?’

In een opwelling rolde ze haarzelf naar de rand van het bed toe en kroop ze zo zacht als ze maar kon onder de dekens vandaan. Rustig zette ze haar linkerbeen op de grond en al snel volgde haar rechterbeen. In slowmotion hief ze haarzelf van het bed af en speurde ze met haar ogen naar haar kleding. Aan het voeteneinde van het bed zag ze een hoopje kleding op de grond liggen. Op haar tenen sloop ze om het bed heen en pakte ze haar slipje op. Haar spijkerbroek, shirt en sokken lagen ernaast op de grond. Één voor één verzamelde ze haar kledingstukken en sloop ze ermee op haar tenen de slaapkamer uit.

Een beetje gehaast trok ze haar slipje aan en sprong ze in haar spijkerbroek. Fuck, waar was haar bh? Ze ging nog eens door de kledingstukken in haar handen heen, maar deze zat er niet tussen. Die was ze waarschijnlijk vergeten mee te nemen uit de slaapkamer. Even twijfelde ze, maar voorzichtig stak ze haar hoofd langs de deur van de slaapkamer en keek ze of ze haar bh ergens zag liggen. ‘Ah, daar’, zei ze tegen haarzelf. Hij lag op de zelfde plek als waar de rest van haar kleding lag, deels onder het bed. Zachtjes sloop ze er naartoe en probeerde ze van een kleine afstand haar bh te pakken. Ze greep naar het bandje van haar bh, maar trok haar hand al snel weer terug.

‘Fuck it’, dacht ze toen ze Sarah ineens dieper hoorde ademen. ‘Dan maar niet.’ Ze moest hier zo snel mogelijk weg. Ze trok haar shirtje aan en haar sokken volgden in een rap tempo. Al snel sloop ze door de woonkamer heen, maar eenmaal bij de bank bleef ze stilstaan. Langzaam draaide ze haar om en nam ze een aantal passen terug tot ze bij de kast kwam waar ze zojuist voorbij was gekomen. Haar blik bleef hangen bij een foto. Een foto met een zilveren lijstje in het midden van de kast. Het leek alsof ze naar haarzelf keek. De vrouw in de foto had hetzelfde haar, dezelfde kenmerkende ogen, dezelfde bouw, hetzelfde figuur en nog veel meer overeenkomsten met haar. Dit had net zo goed haar kunnen zijn, maar het was haar niet.

Plotseling hoorde ze een zucht uit de slaapkamer komen en brak ze in een reflex uit haar fascinatie voor de vrouw in de foto. Op haar tenen sloop ze naar de hal en stapte ze in haar schoenen. Ze graaide haar jas van de kapstok en greep naar het handvat van de deur, maar er gebeurde niets. Er zat geen beweging in het handvat. Opnieuw probeerde ze de deur te openen, dit keer met meer kracht, maar opnieuw gebeurde er niets. De voordeur moest op slot zijn, Sarah had de voordeur op slot gedaan. ‘Fuck’, schreeuwde ze in haar hoofd. Wat moest ze nu doen?

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: benjaflynn Flickr via Compfight cc
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#32 Een doolhof vol verlangens

Een beetje in paniek draaide ze meerdere malen op haar tenen. Ze wist niet wat ze nu moest doen, laat ... Lees verder

Vorig deel

#30 Een doolhof vol verlangens

Vermoeid draaide ze haarzelf om en opende ze haar ogen. Het duurde even voordat ze doorhad dat ze niet meer ... Lees verder

10 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Irenee

  Ik kan jou wel zoenen man voor alles wat je doet. Echt! Zo vette blog heb je ook! Ik ben jaloers op je schrijftalent. Zo toff

  Beantwoorden
 2. 2 jaar geleden
  Annemarie

  Wat herkenbaar dit hahahahaha. Heel goed geschreven

  Beantwoorden
 3. 2 jaar geleden
  Iris

  Heeel tof! Je schrijft zo beeldend.. zie het allemaal voor me. Echt goed!

  Beantwoorden
 4. 2 jaar geleden
  Leonie

  Gaaf!

  Beantwoorden
 5. 2 jaar geleden
  Anoniem

  Nice hoor! Denk nog aan je mag je best weten

  Beantwoorden
 6. 2 jaar geleden
  Veranie

  Sarah!! Maar hebben ze het nou gedaan dan of dat niet?

  Beantwoorden
  • 2 jaar geleden
   Suzanne bol

   Jaaa dit vraag ik ook af. Jammer dat dat stuk ontbreekt hahaha
   Wanneer is volgende deel? Vandaag??? Ja?

   Beantwoorden
 7. 2 jaar geleden
  Carla

  Jaaa Sarah!! Wooohoooooo haha

  Beantwoorden
 8. 2 jaar geleden
  Lieke

  Nice!!

  Beantwoorden
 9. 2 jaar geleden
  Ria

  Ah toch wel sarah!! Weer spannend einde ook

  Beantwoorden

Geef een reactie