Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#27 Een doolhof vol verlangens

Er ging een schokgolf van adrenaline door haar lijf heen. Haar ogen schoten wijdt open en opnieuw speurde ze de ruimte rond. Ze was opgemerkt, het kon ook niet anders. Haar zwaardere ademhaling en lichte kreun moesten opgevallen zijn. Het was een kwestie van tijd.

‘Eindelijk’, ging de mannenstem ineens verder terwijl ze hoorde hoe een plastic zak met veel bombarie opengemaakt werd.

‘Hebbes!’

Vrijwel meteen hoorde ze hoe de man met grote passen verder van haar vandaan liep en hoe de bovenste trede van de trap kraakte onder zijn lichaamsgewicht. Hij ging weg! Hij ging echt weg.

Het veroorzaakte een enorme golf van opluchting bij haar, maar vrijuit bewegen deed ze nog niet. De hand lag nog steeds op het kruis van haar broek en wreef zachtjes heen en weer. Ze durfde de spanningen nog niet te uiten, ze was bang dat ze teveel geluid zou maken en de man het alsnog zou horen van onderaan de trap. Met veel moeite hield ze haar lichaam stil. Niet veel later hoorde ze hoe een deur geopend werd en galmde de muziek van de kroeg kortstondig naar binnen. Al snel verstompte de muziek weer bij het sluiten van diezelfde deur. Ze waren weer alleen, hij was nu echt weg.

Ze liet een diepe zucht ontsnappen die langzaam uitmondde in een lichte kreun en sloeg haar handen om het lichaam tegenover haar heen. Eindelijk kon ze haarzelf weer in een natuurlijke houding op haar benen positioneren. Het zorgde voor een bevrijdend gevoel. Haar hoofd kleurde rood door de warmte. De wrijving, de spanning, de alcohol en de hele situatie hadden haar lichaamstemperatuur flink omhoog gestuwd. Het leek alsof haar lichaam in brand stond, alsof ze al die tijd onder een hete lamp had gestaan. Enigszins zwevend op haar benen werd ze nog steeds door de twee handen gestreeld. De ene hand bewoog heftiger over
haar broek, de andere hand gleed onder haar shirt en over haar rug heen.

Ze voelde haar goed. Alles was gewoon zonder dat er ook maar iets echt hoefde te zijn. Niets was geforceerd en alles leek te kunnen. Het geluid van haar los schietende riem bracht haar weer even terug in haar lichaam. Al snel volgde de eerste knoop van haar gulp en daalden er een aantal vingers haar broek in.

‘Zullen we gaan?’, vroeg ze op het moment dat ze de vingers nog verder in haar broek en over haar slipje heen voelde glijden. Ze kreeg geen reactie. Niets buiten de twee lippen die zich in haar nek afdaalden en zachte vochtige afdrukken achterlieten.

‘Je woont dichtbij toch?’, vroeg ze om haar intenties nog duidelijker te maken. Het leek in eerste instantie niet beantwoord te worden. Integendeel, twee vingers zochten nadrukkelijk naar de rand van haar slipje en duwde voorzichtig de vingertoppen eronder.

‘Niet hier’, fluisterde ze veel te zacht.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: moonlight.dawn Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#28 Een doolhof vol verlangens

Ze greep naar de hand in haar broek en sprak de woorden nog een keer. 'Niet hier', zei ze dit ... Lees verder

Vorig deel

#26 Een doolhof vol verlangens

Ze stond vastgenageld aan de grond en was bang om ook maar een millimeter te verschuiven met haar lichaam. De ... Lees verder

18 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Eva

  Ik kom helaas tijd tekort dus plaats hier even mn boekenlegger hoor. Dan weet ik waar ik geeindigd ben. Tis een heerlijk verhaal tot zover. Je houdt het goed spannend door niet weg te geven wie precies wie is. Je snapt hoe het werkt

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Anoniempje

  Heel tof net als jou 🙂 wanna be mijn valentine?

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Haha thanks anoniempje, maar gaat lastig worden als ik niet weet wie je bent 😉

   Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Lisa

  Jullie reacties maken mij zoooo blij! Thanksss iedereen. Echt leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Een vrouw

  Je bent prachtig! xx

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Lieke

  Heeettt!!!! En fijne valentijn! x 😉

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  yvonne

  Van het begin tot einde gelezen. Leuk verhaal tijdens de koude dagen!!!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Soort van 50 tinten grijs. Heel tof geschreven!

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Mary-louise

  Is ze nu met sarah of is dit iemand anders? Echt goed verhaal wel en actie

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Haha jaaaa.. Wat denk jij?

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Kim

    Ik vraag het me ook wel af hoor want uit het verhaal is het echt moeilijk om te weten of het sarah is of niet. Is al moeilijk om te weten of het wel een vrouw is haha. Ik denk dat het iemand anders is als sarah en dat sarah straks nog erbij komt denk ik. Ik hoop wel dat snel achter komen hahahaha maar gave blog en actie is ook heel gaaf. Dankdaarvoor

   • 3 jaar geleden
    Lisa

    Gaan jullie echt achterkomen!

   • 3 jaar geleden
    Kim

    Benieuwdd!!

 9. 3 jaar geleden
  Nicole

  ik dacht die werden betrapt maar dit is beter haha

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Nice!!

  Beantwoorden
 11. 3 jaar geleden
  Ria

  Ze is niet te stoppen meer nu :0

  Beantwoorden
 12. 3 jaar geleden
  Carla

  Ahh gaat ze er eindelijk voor?

  Beantwoorden

Geef een reactie