Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#26 Een doolhof vol verlangens

Ze stond vastgenageld aan de grond en was bang om ook maar een millimeter te verschuiven met haar lichaam. De minste geringste beweging zou haar aanwezigheid ten slotte kenbaar kunnen maken. Iets waar alleen zij bang voor leek te zijn, want de hand op haar bil werd niet weggetrokken. Integendeel, de vingers drukten zich verder in haar rechterbil.

‘Hallo?’, hoorde ze nog een keer.

Nog steeds hield ze haar adem in en deed ze er alles aan om niet nog meer geluid te maken. Hoewel ze bang was om nu betrapt te worden, zorgde diezelfde angst ook voor een nog grotere dosis spanning in haar lichaam. Ze kreeg het er onbewust warmer door. Kwam dat door de spanning om gesnapt te worden of was het een uiting van haar lichaam van de afgelopen dagen? Ze ging door een achtbaan van verschillende emoties heen, ze wist niet goed meer hoe ze zich daarin moest uiten.

De ijzige stilte na het horen van die mannenstem was enorm. Met haar ogen vloog ze op en neer door de ruimte heen, maar het was te donker om hem te kunnen zien. Het was zelfs te donker om ook maar iets te kunnen zien. Ze had geen idee waar de man zich nu bevond en of hij daadwerkelijk wat gezien zou hebben.

Ineens werd ze verrast door het geluid van ritselend plastic dat zich hervatte. Het moest de man zijn. Hij had waarschijnlijk niets gehoord wat hun aanwezigheid kon verraden en moest weer verder gegaan zijn met zijn zoektocht. Het gaf haar de moed om voorzichtig aan weer in te ademen terwijl de hand op haar bil steeds meer kracht uitoefende door middel van de vingertoppen. Ze voelde haar hartslag nog steeds in haar keel kloppen.

Langzaam verslapte de greep zich en veerde de hand op van haar bil, maar voordat ze enigszins rustiger adem kon halen gleden de vingers al strelend langs haar zij. Zachtjes vervolgden zij hun weg naar de binnenkant van haar bovenbeen. Het voelde aan alsof er stoten van elektriciteit door haar benen liepen. Steeds verder verplaatsten de vingers zich rustig strelend naar haar lies toe. De spanning die zich op dat moment in haar lichaam opbouwde had ze in een hele lange tijd niet meer ervaren.

Het kostte haar veel moeite om dit niet door middel van haar ademhaling te laten merken, maar ze kon het allemaal niet goed meer binnen houden. Ondanks dat ze op haar lip beet, ontsnapte er toch een lichte kreun toen de vingers zich over de kruis van haar broek heen hadden gelegd.

‘Heey’, hoorde ze de mannenstem ineens hardop roepen.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: moonlight.dawn Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#27 Een doolhof vol verlangens

Er ging een schokgolf van adrenaline door haar lijf heen. Haar ogen schoten wijdt open en opnieuw speurde ze de ... Lees verder

Vorig deel

#25 Een doolhof vol verlangens

Muisstil bleef ze staan. Ze voelde hoe haar hartslag omhoog ging naarmate het gekraak van de treden dichterbij kwam. Twee ... Lees verder

12 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Hennie

  Enerverend verhaal hoor. Heel mooi geschreven

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Issabel

  Heel leuk verhaal! K had niet alles gelezen nog maar nu wel. Die balken onderaan naar volgende deel is echt chill. Superleuk en chille actie. Ik mag jou haha

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Suzanne bol

  Spannend weer! Je houdt ons vol in verwachting wat er gaat gebeuren

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Mariëlle

  Je hebt een leuke blog! Ik zou willen dat ik zo intens kon schrijven.

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Godverdomme dit is goed zeg!

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Anne

   Hahahha dit was mij reactie ook. Echt goed schrijf je

   Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Martha van H

  Ik ben helemaal bij momenteel en naarmate het verhaal vorderde voelde ik mij steeds meer gevangen door je woorden. Het is heel goed verwoord. Ik kijk uit naar het vervolg.

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Tof deel! Ik vind dit leuk 🙂

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Ria

  Heel goed weer! Kijk uit naar volgend deel groetjes 🙂

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Carla

  Onwijs leuke blog heb je en leuke actie! Heel leuk. Ik ga dit volgen

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Nice hoor! Lees het nog steeds 😉 x

  Beantwoorden
 11. 3 jaar geleden
  Anne

  Ik wil meeeeeerrrrrr!!

  Beantwoorden

Geef een reactie