Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#25 Een doolhof vol verlangens

Muisstil bleef ze staan. Ze voelde hoe haar hartslag omhoog ging naarmate het gekraak van de treden dichterbij kwam. Twee vingers drukten nog steeds stevig tegen haar mond aan en moesten al het geluid vanuit haar tegengaan. Al snel hoorde ze hoe de laatste paar treden van de trap kraakten en hoe de voetstappen steeds dichterbij kwamen. Slechts één deur scheidde hun nog van de persoon die zojuist de trap op gekomen was.

Langzaam ging de deur open. Het bracht wederom het gevoel van Karlijn’s voordeur bij haar op. Versteend bleef ze staan en keek ze in de richting van waar de krakende deur zich moest bevinden. Het leek een eeuwigheid te duren voordat de deur geopend was.

‘Klote deur’, hoorde ze vanachter de deur vandaan komen. Het was een mannenstem, een zware mannenstem. Het zorgde ervoor dat ze uit reactie even haar adem inhield. Ze hoorde hoe de voetstappen weer wat dichterbij kwamen, hij moest de deur dus helemaal geopend hebben.

‘Zie ook helemaal niets hier’, sprak de mannenstem vervolgens mopperend. Plotseling hielden de voetstappen op en hoorde ze het geritsel van plastic zakken op nog geen zes meter afstand. Hij moest iets aan het zoeken zijn. De ene na de andere zak hoorde ze opengemaakt worden. Het zou op deze manier niet lang duren voordat hij vanzelf tegen hun aan zou lopen.

Ze voelde haar hart in haar keel kloppen. Waarom deed dit eigenlijk zoveel met haar? Waarom deed de hele situatie zoveel met haar en waarom had ze gewoon niet meteen iets gezegd? Dan zou het waarschijnlijk niet eens zo’n probleem geweest zijn, ze waren gewoon een verkeerde kant opgelopen, ofzoiets. Nu kon ze het niet maken om wat te zeggen, laat staan gevonden te worden.

De spanning in haar lichaam werd haar teveel. Ze had moeite om nog langer stil te blijven staan in een houding die niet geheel natuurlijk aanvoelde. Uiterst langzaam bewoog ze haar rechterbeen een klein stukje naar achteren om de druk op haar linkerbeen te verlichten. Ze had haar rechterbeen bijna ver genoeg verplaatst tot ze met haar voet ergens tegenaan tikte. Het was een zacht geluid, maar ze verstijfde onmiddellijk.

Het geritsel in de plastic zakken stopte meteen. Het was muisstil, het bleef muisstil. Langzaam speurde ze met haar ogen het donker af, maar ze kon niets zien.

‘Hallo?’, hoorde ze de mannenstem de stilte mee verbreken.

Ze hield haar kaken stijf op elkaar. De neiging om iets te zeggen en haarzelf kenbaar te maken was compleet verdwenen.

‘Is er iemand hier?’, vervolgde de mannenstem.

Er schoot een rilling door haar hele lijf heen toen ze een hand op haar bil voelde. Ze kon haarzelf niet bewegen. Nee, ze mocht haarzelf niet bewegen, ze stond nog steeds met haar voet tegen iets aan. Elke kleine beweging zou hun beide verraden door het geluid dat ze daarmee zou maken.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: moonlight.dawn Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#26 Een doolhof vol verlangens

Ze stond vastgenageld aan de grond en was bang om ook maar een millimeter te verschuiven met haar lichaam. De ... Lees verder

Vorig deel

#24 Een doolhof vol verlangens

Het donker had het laatste beetje weerstand bij haar weggenomen. Hier hoefde ze niet bang te zijn om betrapt te ... Lees verder

14 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Anoniem

  Wauww

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Heeele leukeee blog 😉 Word ik vrolijk van

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  t groenewold

  Onwijs spannend deel. Heel meeslepend geschreven

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Misschien iets van een volgende en vorig knop zou handig tijdens lezen van het verhaal om zo makkelijk doorlezen! Zou fijn zijn. Blog is heel goed!

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Laurien

   Wel eens hiermee en wat is dit een meesterlijk verhaal zeg!

   Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Lisa

  Thanks all! P.S. Check de winactie op de Facebook pagina van Wildweirdwonderful!

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Stephanie

   Jaa leuke winactie en de korting ook. Hele leuke blog

   Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Leuuk!!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Suzanne bol

  Spannendd!!! Echt keigaaf hoe spannend je het houdt zo lang

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Heeee hoe is het? 😉

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Ank

  Knap hoe je zo kan schrijven hoor. Ik blijf aan je woorden hangen

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Mary

  Supertof stuk je bouwt spanning goed op. Ik lees elk deel maar reageer niet vaak maar deze deel doet een beetje denken aan 50 shades of grey haha heel tof! De actie ook nog steedds!

  Beantwoorden
 11. 3 jaar geleden
  Ria

  Wat een spannend stuk weer! Altijd zo einde dat je wil door lezen. Nu maar wachten tot volgende week weer

  Beantwoorden
 12. 3 jaar geleden
  Martha

  Ontzettend leuke blog om te lezen, al ben ik nog niet aan alle delen toegekomen! De treinrit was in een ogenblik voorbij.

  Beantwoorden

Geef een reactie