Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#24 Een doolhof vol verlangens

Het donker had het laatste beetje weerstand bij haar weggenomen. Hier hoefde ze niet bang te zijn om betrapt te worden, laat staan dat iemand ook maar iets zou kunnen zien. Het was te donker. Er viel helemaal niets te zien. Al snel werd haar tong bij de dans betrokken en plaatste ze haar handen in de zij van het lichaam dat zich zo nadrukkelijk tegen haar aandrukte.

Stevig drukten de vingertoppen in haar billen. Het wond haar op, nog meer dan ze al was. Ze voelde hoe haar tepels zich door haar shirt heen probeerden te drukken. Het moest opgevallen zijn, want ze werd nog dichter tegen het lichaam aangedrukt. Vluchtig verliet een hand de plek op haar bil en haalde het haar lange lokken langs haar gezicht weg. De hand streelde verder door haar haar heen en plaatste zich op haar achterhoofd.

Vanaf haar achterhoofd gleed de hand langs haar nek en over haar rug verder naar beneden. Zelf streelde ze met haar hand op en neer langs de zij van het lichaam waarmee ze zo intiem in contact stond. Ze wilde niet dat het stopte, ze snakte al tijden naar de spanning die ze precies op dit moment ervoer. Het moment waarop alles in haar langzaamaan warm begon te worden, het moment dat haar lichaam de sensatie niet helemaal goed meer kon verwerken, het moment dat veelvuldig de revue passeerde toen Bastiaan nog moeite deed en de passie tussen hun zo hevig was.

Het was iets waar ze de laatste maanden steeds vaker over nadacht. Die momenten vol passie en verlangen die ze vroeger met Bastiaan beleefde en het gebrek daarvan het afgelopen jaar. Ze miste die momenten. Die momenten waarop ze nog van haar voeten gezweept werd en de spanning bij haar vaak voor knikkende knieën zorgde.

Terwijl ze dat moment ervoer, voelde ze hoe de hand op haar rug naar haar zij gleed. Een aantal vingers drukten zich onder de stof van haar shirt en al snel volgde de hele hand. Langzaam streelde de vingers langs haar zij en vervolgde het de weg omhoog. Ze wist waar de hand naar toe wilde gaan en hield haar adem in op het moment dat het tegen de onderkant van haar BH drukte. Stevig drukte ze haar vingertoppen harder in de zij van het lichaam waarvan de hand zich inmiddels over haar BH heen legde. Haar lippen werden nog steeds passievol gekust. Het zorgde ervoor dat haar benen alle spanning in haar lichaam maar moeilijk konden onderbrengen. Ze trilde, haar knieën knikten af en toe tegen elkaar en met een lichte kreun liet ze haar ingehouden adem los.

Ze was zo erg in het moment gevangen dat ze niet meteen door had dat de hand onder haar shirt zich ineens naar beneden liet vallen en ook haar lippen werden even later niet langer meer gekust. De hand verdween onder haar shirt vandaan en drukte een aantal vingers op haar mond met het gebaar dat ze stil moest zijn. Het duurde even voordat ze begreep dat er iemand aankwam. Ze hoorde hoe een deur dicht viel en hoe de houten treden van de trap enkele seconden later kraakten onder het gewicht van iemand die zich erover verplaatste.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: shnbwmn Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#25 Een doolhof vol verlangens

Muisstil bleef ze staan. Ze voelde hoe haar hartslag omhoog ging naarmate het gekraak van de treden dichterbij kwam. Twee ... Lees verder

Vorig deel

#23 Een doolhof vol verlangens

Nog steeds was het te donker om een inschatting te kunnen maken van waar ze precies liep en waar ze ... Lees verder

13 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Miranda W

  Leuke blog om te lezen! Zag de stickers in de nassaukerk. Alleen jou verhaal doorlezen is wel lastig omdat het niet makkelijk gaat. Alleen terug naar andere deel kan en niet naar de volgende dus moet steeds terug naar alle blogs en dan zoeken naar volgende deel. Beetje vervelend maar wel heel leuk om te lezen!

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Thanks! Ja, weet niet hoe ik daar iets op kan verzinnen helaas haha! Je kunt ook alle blogs in een nieuw tabblad openen. Dan hoef je niet steeds terug om weer een nieuwe aan te klikken.

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Miranda W

    O jammer. Ja dat deed ik ook wel maar doorklikken was makkelijk dan. Verder wel leuk hoor!

 2. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Sexy

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Mieke

  Alles gelezen en nu is het op. Vet kut ik wil weten wat er gaat gebeuren. Is het al af? Ik wil wel betalen ervoor!!!!

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Nicole

  Je hebt een leuke blog en kan goed schrijven! Heel erg veel dank ook voor de dingen die je doet voor mensen hier waaronder ik. Je bent echt een warm en goed mens. Dankjewel

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Miriam

  Begint nu wel echt spannend te worden, en opwindend best ook

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Lisa

  Thanks all!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Ria

  Weer spannende eind! Ik wil meeeeer

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Leuke blog en acie maar vet stom dat er week tussen steeds zit. Wel irritant

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Ank

  Gaaaf! Goed geschreven en heel fijn met die actie hier. Hoop dat er nog veel delen komen

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Wil

  Wat een spannend einde zeg. Hoe gaat het verder en wie komt eraan???? Heel leuk

  Beantwoorden

Geef een reactie