Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#23 Een doolhof vol verlangens

Nog steeds was het te donker om een inschatting te kunnen maken van waar ze precies liep en waar ze naartoe ging. Plotseling bleef ze stil staan. De hand probeerde haar verder mee te nemen, maar staakte de inspanning zodra het monotone geluid van haar telefoon door de hele gang galmde.

‘Wacht even’, zei ze terwijl ze haar telefoon uit haar broekzak probeerde te halen. Haar ouderwetse ringtone bleef ondertussen afgaan. Ze staarde naar het scherm van haar telefoon en zag Karlijn staan. Het scherm van haar telefoon verlichte haar gezicht en toonde daarmee de vertwijfelende blik in haar ogen. Na een moment van aarzeling schoof ze het balkje in één vlotte beweging naar links en negeerde daarmee de oproep van haar vriendin. Snel stopte ze de telefoon weer weg in haar broekzak. Ze deed alsof ze zojuist niet gebeld was door haar beste vriendin, alsof de aanblik van haar naam op het scherm van haar telefoon helemaal niets deed met haar en alsof ze het allemaal onder controle had, maar ze wist beter. Ze wilde er alleen geen aandacht aan geven. Niet hier en al helemaal niet nu.

‘Is er iets?’, kreeg ze als vraag. De blik op haar gezicht en de aarzeling in haar reactie moesten natuurlijk opgevallen zijn.

‘Nee hoor, waar zijn we ergens?’, vroeg ze om de aandacht van haarzelf af te wenden. Dit keer was haar vraag duidelijk te verstaan. De luid aanwezige muziek van de kroeg kon zich niet reiken tot waar ze zich nu bevonden, maar een antwoord bleef haar verschuldigd. Ze kreeg geen reactie. In plaats daarvan werd ze weer verder de duisternis in begeleid.

Opnieuw hoorde ze een deur opengemaakt worden. Hij kraakte, hij kraakte zoals de voordeur van Karlijn ook altijd kraakte, maar ze had geen tijd om daar lang bij stil te staan. Voordat de deur volledig geopend was, werd ze al begroet door een frisse wind. Na een paar passen door de deur werd ze niet langer aan haar hand meegetrokken.

‘Personeelsgedeelte’, klonk het opeens zacht uit de mond van degene tegenover haar.

‘Huh, werk jij hier dan?’, vroeg ze enigszins verbaasd.

‘Niet meer, maar ik wilde je even alleen hebben’, kreeg ze als antwoord op haar vraag.

‘Is dat zo?’, sprak ze plagend terug. Ze voelde hoe de vingertoppen van de hand die haar nog steeds vast had speels over de buitenkant van haar hand streelden.

‘Je weet heus wel wat je allemaal met me doet.’

Terwijl ze een kleine lach liet ontsnappen werd ze tegen het lichaam dat de twee blauwe ogen schuilhield aangetrokken. Vrijwel meteen werd haar hand losgelaten en lieten twee handen hun aanwezigheid voelen op haar billen.

‘Lekker ding’, hoorde ze nog net voordat de twee lippen opnieuw contact zochten met die van haar. Zonder enige aarzeling ging ze het intieme contact weer aan en omvatte ze de bovenlip met haar beide lippen.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: moonlight.dawn Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#24 Een doolhof vol verlangens

Het donker had het laatste beetje weerstand bij haar weggenomen. Hier hoefde ze niet bang te zijn om betrapt te ... Lees verder

Vorig deel

#22 Een doolhof vol verlangens

Innig zoenend stond ze met haar rug tegen de wand van de kroeg gedrukt. Haar billen drukten zich in de ... Lees verder

16 reacties
 1. 3 jaar geleden
  nicole

  Hallo ik had een vraag. Ik had een mooie sticker gehad van je blog en wil graag foto sturen van de sticker maar naar wel email moet dat? Je site vindt ik heel leuk en je schrijft heel goed. Groet nicole

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Lisa

  Thanks all! En de naam is nog niet bekend inderdaad!

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Sandra

  Spannend weer maar ik snap niet echt waar ze zijn nu? Buiten? Want ze werd begroet door een frisse wind? Of zit ik fout?

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Hi Sandra, bedankt voor je reactie! Ze zijn niet buiten, maar in een personeelsgedeelte, een andere ruimte dan de club dus!

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Sandra

    Ah oke, dankjewel voor de opheldering. Ik wacht weer in spanning af hoe het verder gaat

 4. 3 jaar geleden
  Céline N

  Je hebt inderdaad een hele toffe blog. Normaal leiden zulke acties en promo’s in mijn ervaring altijd naar slechte stukken, maar ik ben echt aangenaamd verrast. De manier waarop je elk stuk vorm geeft is heel fijn en doordacht. Het is makkelijk om jezelf te kunnen verplaatsen in de woorden. Ik lees graag hoe het verder gaat, je hebt zeker talent!

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Onwijs gave blog en die actie is ook erg leuk.

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Herma

  Wat een enerverend verhaal! Ik zou meer delen in de week ook niet erg vinden

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Lieke

  Heel leuk verhaal en leuk die actie ook

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Yvonne

  Heeft ze al een naam (de hoofdpersoon)? Kan het niet vinden

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Miriam

   hahahah leuk die actie he? ben wel serieus benieuwd of haar naam nog een keer bekend wordt in het verhaal

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Marjolein

    Haha jaaa en ik alles een paar keer doorlezen omdat ik het misschien gemist had hahaha. Slim haha maar eerlijk het is echt wel goed verhaal

 9. 3 jaar geleden
  Ria

  Kan j echt niet meer delen doen in de week? Weer zo lang wachten haha 🙁

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  M

  Tof! 😉

  Beantwoorden
 11. 3 jaar geleden
  Linda

  Passievol geschreven weer! Blijft interessant

  Beantwoorden

Geef een reactie