Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#22 Een doolhof vol verlangens

Innig zoenend stond ze met haar rug tegen de wand van de kroeg gedrukt. Haar billen drukten zich in de houten rand achter haar, maar het weerhield haar er niet van om het contact met de twee lippen voort te zetten. Een hand gleed via haar hals door haar haren heen en pakte haar achterhoofd vast. Het liefst ontdeed ze haarzelf nu van al haar kleren en ging ze het avontuur aan, maar daar was de setting hier niet geschikt voor. Ze stond nog steeds in diezelfde overvolle kroeg waar iedereen haar zou kunnen zien.

Terwijl ze heftig aan het zoenen was, kon ze de gedachte aan meer niet onderdrukken. Haar man was nergens meer in haar hoofd te bekennen, evenals haar vriendin Karlijn. Ze waande zich op dit moment ongebonden en vrij, alsof Bastiaan helemaal niet meer bestond. Voorzichtig ging ze met haar eigen handen op ontdekking. Ze plaatste haar handen op de heupen en gleed langzaam af naar de billen van degene waar ze zo innig mee aan het zoenen was.

‘Oke’, hoorde ze vrijwel gelijk nadat haar lippen niet meer gekust werden. Ze opende haar ogen en voelde dat haar hand vastgepakt werd.

‘Kom!’ Nog voordat ze iets kon zeggen werd ze meegetrokken langs de zijkant van de kroeg. Er was geen tijd voor haar om er tegen in te gaan. Iets wat ze op dit moment niet eens zou willen. Ze was te opgewonden en klaar voor alles wat er verder zou gaan gebeuren. Een beetje wankelend liet ze haarzelf een kant op trekken. De alcohol had niet alleen bezit van haar lichaam genomen, maar haar verlangen ook nog eens sterk vergroot.

‘Waarheen?’, vroeg ze nog. Ze kreeg geen antwoord, haar vraag kwam niet boven de muziek uit en leek aan dovemansoren gericht. Na een aantal passen langs de zijkant van de kroeg stonden ze stil. Vertwijfeld zag ze hoe er niet veel later een deur voor haar open gehouden werd, maar nog voordat ze er een verbaast gezicht bij kon trekken was ze er al doorheen gelopen. Het was er donker, heel erg donker. Ze hoorde hoe de deur achter haar dicht viel en besefte dat ze nu alleen met z’n tweeën in deze gang of kamer waren, want wat was het precies? Het was te donker om ook maar iets te kunnen opmaken van waar ze zich bevond.

Al snel werd haar hand opnieuw vastgepakt en liep ze verder het donker in. De muziek uit de kroeg werd steeds minder hoorbaar naarmate ze verder het duister in werd begeleid.

‘Pas op’, klonk het voor haar.

‘Wat?’, vroeg ze snel.

‘We gaan een trap op.’

‘Oh, is er niet gewoon licht hier?’, vroeg ze terwijl ze met haar voeten naar de eerste trede van de trap zocht.

‘Nee’, hoorde ze lachend terug. Voorzichtig liep ze stap voor stap de trap op en hoorde ze een volgende deur opengemaakt worden.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: tamaralvarez Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#23 Een doolhof vol verlangens

Nog steeds was het te donker om een inschatting te kunnen maken van waar ze precies liep en waar ze ... Lees verder

Vorig deel

#21 Een doolhof vol verlangens

De vingertoppen nestelden zich één voor één in haar billen en drukte haar zo nog steviger met haar onderlichaam tegen ... Lees verder

10 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Lisa

  Thanks all!

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Bianca

  Wow heel meeslepend verhaal. Hoeveel delen komen er nog?

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Ik weet wel waar ik heen wil schrijven, maar is nog gissen hoeveel delen ik daarvoor nodig heb haha. Verwacht nog zeker 8!

   Beantwoorden
   • 3 jaar geleden
    Anoniem

    Oh beter nog een hoop dus! 😀

   • 3 jaar geleden
    Maartje

    Ik wil er nog wel 80 haha

 3. 3 jaar geleden
  Iris

  Spannend schrijf je! Missen wat linkjes onder tekst? Gaat tot 18

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Ilse

  Ooo waar gaat dit naartoe? Elk deel sluit zo spannend af met 100000 vragen. Leuk om te lezen hier

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Ria

  Jaaaa ik zat er al op te wachten! Helaas lang wachten weer nu op volgende

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Anoniem

  moooi 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie