Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#21 Een doolhof vol verlangens

De vingertoppen nestelden zich één voor één in haar billen en drukte haar zo nog steviger met haar onderlichaam tegen het dansende lichaam aan. De zwoele R&B klanken namen langzaam steeds meer bezit van haar. Het gaf haar de mogelijkheid om alles in haar hoofd voor even weer los te laten. Er was nu geen plek meer voor twijfels, geen plek meer voor haar man en wat hij allemaal wist of zou kunnen weten en zelfs geen plek meer voor Karlijn en haar leugens. De wereld om haar heen bestond niet meer. Het was slechts haar, haar gevoel, de muziek en het lichaam dat zich ritmisch langs en tegen haar aan bewoog. De rest deed er niet meer toe.

Opnieuw voelde ze hoe haar beide heupen door een hand vastgepakt werden. Zachtjes lieten ze merken dat ze zich moest omdraaien. In een soepele beweging spinde ze op haar tenen en staarde ze nu in de andere richting van de kroeg. Die overweldigende blauwe ogen waren uit haar gezichtsveld verdwenen. Al snel werd ze, ditmaal met haar rug, tegen het lichaam achter haar aan getrokken. Ze voelde hoe de hand op haar rechter heup langzaam naar haar buik toe kroop en hoe twee lippen zachtjes in haar nek een afdruk achterlieten.

Ze genoot. Ze genoot van het moment en alle warmte die het bij haar losmaakte. De warmte die ze zo lang opgeborgen leek te hebben, maar er nu in alle hevigheid uit kwam. Het maakte haar niet langer uit dat ze in een overvolle kroeg stond en door iedereen hier gezien kon worden. Ze was één met het moment.

Langzaam bewoog ze haar heupen op de maat van de muziek en drukte ze haar billen hierbij speels naar achter. Ze merkte dat ze niet de enige was die het steeds warmer kreeg. De hand op haar linker heup verplaatste zich langs haar onderrug tot tussen haar schouderbladen. Met een klein beetje kracht werd ze door diezelfde hand een stukje voorovergebogen. Speels duwde ze haar billen nog verder naar achter en bewoog ze opnieuw met haar heupen.

De hand op haar rug ging nog verder omhoog en gleed door haar lange lokken heen. Ze voelde hoe haar haren bij elkaar gegrepen werden en er vervolgens zachtjes aan getrokken werd. Zo werd ze gemaand om weer langzaamaan omhoog te komen met haar bovenlichaam. Het zorgde ervoor dat er nog meer spanning in haar lichaam kwam dan de hoeveelheid die zich daar al opgehoopt had.

Haar hand werd opnieuw vastgepakt en al snel spinde ze rond op haar tenen om haarzelf weer te verliezen in die blauwe ogen die sensueel naar haar staarden. In een soepele beweging draaiden ze een paar keer om elkaar heen en eindigde ze met haar rug tegen de wand van de kroeg aan. Ze voelde hoe die twee blauwe ogen zich over haar lichaam lieten gaan om haar uiteindelijk weer strak in haar ogen aan te staren. Langzaam naderden de twee lippen tot op enkele centimeters van haar mond. Haar hartslag nam toe, ze voelde de spanning in haar lichaam groter worden en had haar ademhaling niet langer meer onder controle. Trillend op haar benen gleed ze nog één maal met haar tong over haar bovenlip heen. Ze wilde dit.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: Tinder Club Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#22 Een doolhof vol verlangens

Innig zoenend stond ze met haar rug tegen de wand van de kroeg gedrukt. Haar billen drukten zich in de ... Lees verder

Vorig deel

#20 Een doolhof vol verlangens

Ze kon dit niet maken en al helemaal niet hier, zo in het openbaar. Had ze dan helemaal niets geleerd? ... Lees verder

13 reacties
 1. 2 jaar geleden
  Katja

  Lekker sensueel geschreven verhaal. Ik hou hier wel van

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Sandra

  Misschien leuk idee om in het nieuwe jaar 2 blogs in de week te doen :)))))))) haha

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Ria

   Jaaa echt he of 3 nog beter

   Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Annet

  Je schrijft echt lekker om te lezen. Nu heb ik gewoon zin om uit te gaan :)))

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Debby

  Hele gave blog en actie maar is ze nu met een man of een vrouw of sarah of met wie is ze zo bezig?

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Elisa

  Wauw het wordt steeds beter hahah

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Ria

  Toff!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Joselyn

  Fijne blog om te lezen heb je! En een goede promotor ook die erg enthousiast was over je 😀 Leuk om te zien dat hij geen woord gelogen had. Ik blijf je volgen

  Oja je actie is ook heel fijn! Goed bedacht

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Wil

  Goed geschreven, en best opwindend

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Esmeralda

  Hahaha ze is niet meer te houden nu. Hele toffe blog en leuk om te lezen. Ontspannend zelfs 😉

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Miriam

  Shiittttt haha spannend dit weer! Elke keer wil ik verder lezen

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Mary

   Jaaaaaaaa indd ik wil weten hoe het verder gaat! Heel spannend verhaal en leuke actie ook!

   Beantwoorden

Geef een reactie