Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#20 Een doolhof vol verlangens

Ze kon dit niet maken en al helemaal niet hier, zo in het openbaar. Had ze dan helemaal niets geleerd? Wat als iemand het zag? De gedachten vlogen door haar hoofd heen, maar het was al te laat om daar gehoor aan te geven. De twee lippen drukten zich al zachtjes tegen de hare aan en gleden vervolgens langzaam over haar onderlip. Na een kleine aarzeling liet ze haar gedachten voor wat het was; slechts gedachten. Ze nam geen afstand, ze deinsde niet terug. Nee, ze liet het toe. Ze liet haarzelf gezoend worden door iemand anders dan haar man.

Sterker nog, ze ging erin mee. Het was niet langer slechts haar lippen die gekust werden. Nee, ze beantwoordde de twee lippen die tegen de hare drukten en sloot haar ogen. Ze zoende zelf en voelde hoe de hand op haar bovenbeen verder omhoog gleed en via haar heup aanstalten maakte om richting haar bil te gaan. Het duurde dan ook niet lang voordat ze de vingertoppen in haar bil voelde drukken. Haar gedachten waren uitgeschakeld, de alcohol had haar werk gedaan. Ze ging volledig op in het moment en dacht even niet meer aan alles wat haar de afgelopen twee dagen zo bezig hield.

Ze leefde in het moment, het moment waarop de warmte door haar lichaam vloog en zelfs haar tenen bereikten. Ze voelde hoe een andere hand zich in haar hals legde en langzaam door haar haren heen gleed naar haar achterhoofd. Met een beetje kracht duwde het haar hoofd nog meer tegen de twee lippen aan die haar eigen lippen al zo passievol beroerden. Er gingen minuten voorbij tot haar lippen afscheid namen van hun tegenspeler en de hand op haar achterhoofd via haar hals afdaalde naar haar arm. Langzaam opende ze haar ogen en zag ze een grote glimlach onder twee blauwe ogen naar haar kijken. Een beetje verlegen keek ze snel weg.

‘Oh’, stamelde ze. Langzaam draaide ze haar hoofd en ondernam ze een volgende poging om opnieuw oogcontact te houden, maar het lukte niet. Ze was te breekbaar. In plaats van oogcontact liet ze een bescheiden lach zien.

‘Kom’, hoorde ze. Ze keek nog een keer op en zag dat haar een hand werd aangeboden. ‘Pak m’n hand’, vervolgde het. Zonder er bij na te denken reikte ze naar de open hand voor haar. Ze werd vrijwel meteen van de kruk afgetrokken en een stuk verder de kroeg in begeleid.

‘Waar gaan we heen?’, vroeg ze nieuwsgierig. Ze kreeg slechts een sussende reactie terug terwijl ze zich tussen de mensen in de kroeg heen wurmden. Het aantal mensen was sinds het moment dat zij binnenstapte schijnbaar enorm toegenomen, want ze moest moeite doen om door de mensenmassa heen te komen. Ze lachte verontschuldigend naar iedereen waar ze tegenaan botste tot het moment dat ze niet meer verder aan haar hand meegenomen werd. Wederom keek ze recht in die twee oceaan blauwe ogen en zag ze hoe het lichaam daarachter langzaamaan ritmisch bewoog op de muziek. Diezelfde muziek die zij pas op dat moment weer leek op te merken, alsof het daarvoor helemaal niet aanwezig was geweest.

In een moment van bewustwording reageerde ook haar eigen lichaam op de melodie die door de kroeg heen galmde. Terwijl ze haarzelf liet verliezen in die oneindige kronkels van blauwe tinten diep verscholen in de twee ogen die haar sensueel aanstaarden, voelde ze hoe haar beide heupen door een warme hand begeleid werden bij haar bewegingen. Ze bewoog zich steeds dichter naar het lichaam toe dat zich aan het uiteinde van die twee handen bevond en al snel was er geen centimeter ruimte meer tussen hen in. Langzaam bewoog ze tegen het lichaam op en voelde ze hoe de twee handen een andere plek zochten.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: Melvin_Es Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#21 Een doolhof vol verlangens

De vingertoppen nestelden zich één voor één in haar billen en drukte haar zo nog steviger met haar onderlichaam tegen ... Lees verder

Vorig deel

#19 Een doolhof vol verlangens

Ze wist in eerste instantie niet goed hoe ze op die opmerking moest reageren, maar voelde haar lach vanuit haar ... Lees verder

7 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Laura

  Heel vermaaklijk verhaal! Zeker iets om te blijven volgen

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Wendy

  Spannend verhaal! Ik vind je andere blogs ook leuk om te lezen. Leuke site en leuke actie ook!

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Ria

  Ahh gaat ze het echt doen? En is dat Sarah??? Spannend

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Goed verhaal! Opwindend ook wel 🙂

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Marije

  Passievol geschreven, en opwindend. Mooi!

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Emily

  Lovely blog!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Miriam

  Oeh dit wordt echt spannend zo

  Beantwoorden

Geef een reactie