Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#12 Een doolhof vol verlangens

Ze stond verstijfd onder de warme stralen van de douche. Waar ze zich een minuut geleden nog zo lekker voelde, begon de negatieve spanning in haar lichaam zich nu weer op te bouwen. Zou Bastiaan het gezien hebben?

Nee, Bastiaan had het niet gezien. Dat kon niet. Dan zou hij toch wel iets gezegd hebben of op zijn minst gevraagd hebben wat ze hem moest vertellen? Nee, er was niets aan de hand. Hij heeft niet in haar berichten gekeken, maakte ze haarzelf maar wijs. Dan zou hij ook niet uitgebreid ontbijt gemaakt hebben, toch? Nee, zo was Bastiaan niet. Als hij wat op zijn hart had, dan vertelde hij dat meteen. Hij kon zijn frustraties nooit voor zichzelf houden. Hij had niets gezien. Dat kon niet.

Snel stapte ze onder de douche vandaan en droogde ze haarzelf af. Met de handdoek nog om haar heen, liep ze in snelle pas weer de slaapkamer in. Ze greep naar haar telefoon en bladerde door haar berichten. ‘Kut’, zei ze hardop. Ze had het bericht dus echt niet verwijderd. Het stond nog bovenaan in haar inbox. Zou hij het gezien hebben? Hoe kon ze zien of hij het gezien had? Ze ging door alle menu’s en instellingen in haar telefoon heen met de hoop om ergens duidelijkheid te kunnen vinden, maar dat vond ze niet. Nergens stond iets wat haar zekerheid kon geven.

Een beetje in paniek besloot ze haar vriendin te bellen, maar ze kreeg geen gehoor. Na een aantal keer overgaan werd ze doorgeschakeld naar haar voicemail. ‘Met Karlijn, spreek even wat in en ik bel je zo snel mogelijk terug’, klonk het. Snel hing ze op en belde ze opnieuw; weer haar voicemail. Ze had inmiddels zes keer gebeld, maar keer op keer kreeg ze haar voicemail. Het maakte haar nog zenuwachtiger dan ze al was, want normaal nam ze altijd gelijk op. Wat moest ze nu doen?

Ze liet zich achterover op het bed vallen. Honderden scenario’s speelden zich in haar hoofd af, de één nog intenser dan de ander. Nogmaals scrolde ze door haar hele telefoon heen tot ze uiteindelijk bij haar gesprekken lijst belandde. Haar blik bleef hangen op haar laatste gesprek met haar vriendin van vanmorgen. Acht minuten en drieëndertig seconden prijkte er op het scherm van haar telefoon. Was dat het belletje die Bastiaan had opgenomen? Het moest wel. Het moest dat gesprek zijn die Bastiaan met Karlijn had gevoerd, want zelf had ze nog niet met haar vriendin gesproken vandaag. Het kon niet anders.

Maar een gesprek van acht minuten? Waarom acht minuten? Ze spraken normaal gesproken amper met elkaar en als haar vriendin bij hun op bezoek was wisselden ze ook nauwelijks woorden uit. Waarom dan zo’n lang gesprek? Had Karlijn hem soms iets verteld of had hij het bericht dan toch gezien en verhaal gehaald bij haar vriendin?

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: evamlidón Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#13 Een doolhof vol verlangens

Ze was al enige tijd in gedachten verzonken. Steeds opnieuw probeerde ze de reden achter het lange telefoongesprek te vinden. ... Lees verder

Vorig deel

#11 Een doolhof vol verlangens

Met haar ogen nog op de voordeur gericht, stond ze gevangen in haar eigen lichaam het aankomende lot af te ... Lees verder

14 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Kimm

  Zag je sticker dus kwam ff koekeloeren. Mooi verhaal! Je schrijft heel pakkend. Leuk om te lezen

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Lisa

  Thanks allemaal! Super leuke reacties!

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Ria Kersen

  Wauww heel spannend verhaal. Wilgelijk door lezen echt goed.

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Sabinee

  Heel tof! Is t waargebeurd of dt niet?

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Mia

   Ja dat vraag ik af ook haha

   Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Marianne

  Goed vervolg weer! Je houdt de lezer op het puntje van de stoel. Over een paar weken gaat onze bloggersfunctie open. Ik heb je alvast aangemeld.

  Leuke actie trouwens en goede promo! Er wordt zelfs over je verhaal gediscussieerd hier.

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Miriam

  Toegevoegd aan mn favorieten! Heel interessant geschreven. Leuke actie!

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  Anoniem

  Nice Lisa! 😉

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Annet

  Bijzonder hoe je het steeds zo spannend houdt! Kijk alweer uit naar de volgende.

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Manon

  Dit is beter dan GTST! Jammer dat er steeds een week tussen zit wel

  Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Marloes

  Spannend einde weer! Je stelt precies alle vragen die ik ook heb na het lezen. Ben benieuwd of ze wat gezegd heeft tegen Bastiaan en of er meer speelt tussen hun.

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Manon

   Jaaa! 8 minuten is wel veel denk ook dat er meer achter zit. Anders bel je niet zo lang. Beter dan GTST dit 🙂

   Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Mandy

   Echt he! Ik had precies hetzelfde haha. Wat denk jij dat het is? Denk wel dat er meer is
   Hele toffe actie dit!

   Beantwoorden

Geef een reactie