Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#11 Een doolhof vol verlangens

Met haar ogen nog op de voordeur gericht, stond ze gevangen in haar eigen lichaam het aankomende lot af te wachten. Ze voelde haar hart in haar keel kloppen naarmate de voetstappen dichterbij kwamen. Het zou niet lang meer duren voordat Bastiaan zijn sleutel in de voordeur zou steken en hun daar zo zag staan; zij slechts gehuld in een handdoek en Sarah met haar jas op de grond voor haar. Hoe moest ze dit in godsnaam uitleggen?

De voetstappen stopten voor de deur. Er schoot zoveel spanning door haar lichaam dat ze niet meer stil kon blijven staan. Sarah keek haar een beetje vragend aan toen ze wat kleine pasjes opzij en naar achter zette. Na slechts een seconde of twee, die voor haar gevoel een eeuwigheid leken te duren, hoorde ze hoe de brievenbus van haar voordeur werd geopend. Er viel een grote hoeveelheid reclame op haar deurmat. Met dezelfde vaart waarmee haar zenuwen verdwenen bij het zien van de reclame, liet ze haar ingehouden adem uit haar lichaam vluchten.

Als vanzelf bewoog ze met haar handen naar de heupen van Sarah toe en pakte ze haar vast. Deels uit opluchting, deels door de adrenaline die nog steeds door haar lichaam vloog. Het zorgde ervoor dat het verlangen naar Sarah nog vele malen heviger werd.

‘Jij laat er geen gras over groeien he’, grapte Sarah. ‘Wat is er met je gebeurd sinds gisteravond?’ Sarah keek haar aan en wachtte op een antwoord, maar die kwam niet in de vorm van woorden. In een tergend langzaam tempo bewoog ze haar hoofd dichter naar die van Sarah toe en drukte uiteindelijk haar lippen op die van haar. Wat begon als zachte strelingen van de lippen ontaarde al snel in een hevig spel. Ze voelde hoe Sarah haar tanden in haar bovenlip zette, alsof ze van plan was om er een hap uit te nemen. Een rilling van verlangen gierde door haar lijf.

Ze verplaatste haar handen van de heupen van Sarah en gleed naar haar billen. Met een ferme greep trok ze Sarah dichter tegen haar aan. Soepel gleed ze met haar handen over de rug van Sarah naar boven. Ze kon dit niet langer uitstellen. Haar verlangen was te groot. Ze greep een hand van Sarah en maakte aanstalten om haar mee naar boven te trekken. Halverwege de trap verloor ze haar handdoek en liep ze volledig naakt voor Sarah uit de laatste treden op. Eenmaal boven trok ze Sarah weer snel tegen haar aan en duwde ze haar achteruit de slaapkamer in. Na een paar passen stonden ze tegen het bed aan. Haar lippen zochten weer contact met Sarah en samen vielen ze op het bed.

Plotseling werd ze overvallen door een gedachte. Ze was in één klap uit haar levende fantasie ontwaakt en bevond zich weer terug onder de douche waar ze al die tijd al stond. Alle sensuele spanning spoelde met het vallende water uit haar lichaam. Ze dacht terug aan gisteravond. Ze dacht aan het bericht dat ze stuurde aan haar vriendin, waarin ze zei dat ze alles zou vertellen aan Bastiaan. Ze was in alle hectiek vergeten om deze te verwijderen. Het moest nog in haar telefoon staan. Dezelfde telefoon die haar man dus blijkbaar even in zijn bezit had en haar vriendin te woord mee had gestaan. Zou hij dat bericht ook hebben gezien?

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: Jerzy Durczak (a.k.a.” jurek d.”) Flickr via Compfight cc.
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#12 Een doolhof vol verlangens

Ze stond verstijfd onder de warme stralen van de douche. Waar ze zich een minuut geleden nog zo lekker voelde, ... Lees verder

Vorig deel

#10 Een doolhof vol verlangens

Nog voordat ze ook maar kon verwerken dat het Sarah was die voor de deur stond, had ze al een ... Lees verder

18 reacties
 1. 3 jaar geleden
  Manon

  SUpertof verhaal en wat een cliffhangers allemaal! Ik wil verder lezen. Hele fijne actie. Win-win!

  Beantwoorden
 2. 3 jaar geleden
  Ank

  Leuk verhaal en mooie blog! x

  Beantwoorden
 3. 3 jaar geleden
  Melissa

  Leuk verhaal en hele leuke actie 🙂 Goed vertoeven zo tijdens het wachten. Heel leuk gedaan!!

  Beantwoorden
 4. 3 jaar geleden
  Annet

  Leuke actie & leuke blog! Ben benieuwd wat er gebeurt en of hij het gezien heeft. Ga het zeker volgen

  Beantwoorden
 5. 3 jaar geleden
  Mvanvelde

  Heel passievol geschreven. Fijn om te lezen

  Beantwoorden
 6. 3 jaar geleden
  Sandra

  Spannend! Ik dacht dat het echt was ipv fantasie.

  Beantwoorden
 7. 3 jaar geleden
  suzanne van bol

  Mooie wending en leuk leesvoer voor tijdens het wachten 🙂

  Beantwoorden
 8. 3 jaar geleden
  Marjo vd leeuw

  Zag je site in de wachtkamer
  Leuke actie dus ben even gaan kijken
  Heel vermakelijk!

  Beantwoorden
 9. 3 jaar geleden
  Marloes

  Heel leuk, origineel en spannend verhaal! Iemand wees me op jouw site en daar ben ik blij om. Hij heeft niets gelogen. Ik ben fan. Heb al je blogs al gelezen 🙂

  Beantwoorden
  • 3 jaar geleden
   Lisa

   Super om te lezen! Hopelijk kom je nog vaak de site bezoeken =)

   Beantwoorden
 10. 3 jaar geleden
  Anoniem

  mooi meis, je weet wel wat ik ervan vindt. Niks veranderd 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie