Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

#10 Een doolhof vol verlangens

Nog voordat ze ook maar kon verwerken dat het Sarah was die voor de deur stond, had ze al een pas achteruit gedaan en opende ze de voordeur volledig. Slechts gehuld in een handdoek voelde ze de ogen van Sarah over haar heen glijden. Ze zag haar lachen, het was diezelfde blik die ze eerder bij Sarah zag toen ze samen op de bank zaten. Het moment net voordat Sarah opstond en even verdween om daarna zonder nog iets te zeggen terug te komen.

‘Je weet toch nog wel wie ik ben?’, grapte Sarah.

‘Ja’, antwoordde ze. Ze liet haar glimlach de rest doen.

‘Gelukkig maar. Mag ik binnenkomen?’ vroeg Sarah vervolgens.

Na een klein beetje oogcontact zag ze Sarah naar voren stappen en de deur achter haar dicht doen. Met een soepele beweging stond ze gelijk dicht tegen haar aan en legde Sarah haar handen om haar middel heen.

‘Hoe wist je waar ik woonde?’, vroeg ze nog een beetje beduusd aan Sarah.

‘Ik heb een hele mooie sjaal gevonden’, zei Sarah op een speelse manier. Ze liet haar blik zakken ter hoogte van de nek van Sarah en zag haar eigen favoriete grijze wollen sjaal om haar nek heen zitten. Haar favoriete sjaal met het labeltje waar ze zelf haar adres op had geschreven voor het geval ze hem ooit ergens liet liggen.

‘Oh’, antwoordde ze. ‘Ik denk dat ik die maar terug wil dan’, vervolgde ze. Ze zag de lach op het gezicht van Sarah groter worden.

‘Oh?’, zei Sarah terwijl ze gelijktijdig haar wenkbrauwen omhoog trok. ‘En hoe ga je dat voor elkaar krijgen dan?’

‘Misschien weet ik wel iets’, antwoordde ze. Nog voordat ze het laatste woord uit die zin had uitgesproken bewoog ze haar hoofd dichter naar die van Sarah. Ze gleed nog één keer met haar tong over haar eigen bovenlip heen en keek haar diep in haar ogen aan. Centimeter voor centimeter bracht ze haar lippen dichter naar die van Sarah toe. Ze voelde hoe de spanning door haar hele lijf heen vloog en toenam naarmate ze dichterbij kwam. Met een soepele beweging gooide ze zichzelf naar achteren, toen Sarah een eerste poging deed om haar te kussen.

‘Vals’, hoorde ze Sarah haar vervolgens toefluisteren. Ze spande haar mondhoeken aan en liet een speels lachje zien.

‘Laten we je eerst even uit die dikke jas en prachtige sjaal helpen’, zei ze tegen Sarah. Vrijwel meteen greep ze naar haar eigen sjaal en haalde hem met een sierlijke boog van Sarah’s nek af. Ze legde haar sjaal op een trede van de trap en stapte daarna weer dichter naar Sarah toe. Één voor één knoopte ze langzaam de jas van Sarah los en liet deze van haar schouders op de grond vallen. Een simpel wit shirtje boven een blauwe geschaafde spijkerbroek kwamen tevoorschijn. Het accentueerde haar vormen goed. Sarah was duidelijk iemand die wist hoe ze zich moest kleden.

‘Laat maar liggen’, zei ze tegen Sarah. Ze kneep haar ogen wat samen en bekeek haar nogmaals van top tot teen.

Ineens draaide ze haar hoofd naar de voordeur toe. Ze hoorde voetstappen in het grind in de voortuin. Langzaam verplaatste het geluid van het knarsende grind zich naar de voordeur toe. ‘Fuck’, dacht ze. Dat is Bastiaan.

Wordt vervolgd.. Elke woensdag een nieuw deel online!

Foto van: jennifertomaloff Flickr via Compfight cc
Een eerder deel gemist? Kijk hier voor een overzicht van alle tot nu toe verschenen delen van ‘Een doolhof vol verlangens‘ of begin bij het eerste deel.
Volgend deel

#11 Een doolhof vol verlangens

Met haar ogen nog op de voordeur gericht, stond ze gevangen in haar eigen lichaam het aankomende lot af te ... Lees verder

Vorig deel

#9 Een doolhof vol verlangens

Ze keek haar man aan, het leek uren te duren voordat de woorden uit zijn mond bij haar binnen kwamen. ... Lees verder

Geef een reactie