Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

Levensles

Het regent. Elke seconde vallen er meer regendruppels op mijn gezicht. Verder voelt mijn haar als spaghetti en wordt mijn broek steeds natter. Ik ben onderweg naar een supermarkt. Een paar meter verwijderd van de supermarkt observeer ik een vrouw die de straatkrant verkoopt. Het begint steeds harder te regenen en ondanks dat mensen haar straal voorbij lopen, blijft ze lachen. Wat een positiviteit op een dag als deze!

Ineens kom ik tot het besef: Elke dag is een keuze, een keuze om er volledig – en positief – voor te gaan. Een keuze om je mind op ‘ON’ te zetten, dankbaar te zijn voor wat je hebt en de focus te leggen op wat je écht wilt.

Sinds de geboorte van Sophie is mijn motto: Meerdere wegen leiden naar Rome. Vele paden die je kan bewandelen zijn voor de hand liggend. Het is dan een uitdaging/ontdekking om voor een heel ander pad te kiezen. Dan giert de motivatie en de ‘drive’ om tot het volgende punt te komen door je hele lijf en ga je er compleet voor. Als er obstakels op je weg komen dan baal je daar natuurlijk van. Maar je kan proberen om die obstakels met positiviteit en kracht te overwinnen, wil je een stap verder komen.

Nog zo’n spreekwoord is: Het leven is het meervoud van lef. Het is spannend om voor het onbekende te gaan. Meestal (natuurlijk heb ik wel eens een nee-dag, zie: blog) ben ik nieuwsgierig naar wat de dag gaat brengen en welke wegen ik ga bewandelen. Ik probeer om positief te blijven en elke dag te vechten. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn dochter.

Ik ben dankbaar voor alle positieve mensen om me heen, daar put ik echt kracht uit. Mijn voornemen is om dankbaar te zijn en te leren van elke dag. De vrouw die nog steeds voor de supermarkt staat heeft me vandaag geïnspireerd. Haar lach deed mij beseffen: Ondanks regen, storm en kou, ‘keep smiling’ en blijf positief!

Foto van: VinothChandar via Compfight cc

Geef een reactie