Wildweirdwonderful op Facebook
Wildweirdwonderful op Instagram
Wildweirdwonderful op Twitter
Wildweirdwonderful op Youtube

Zoals in films of boeken

Vaak zat droom ik van een leven uit films of boeken. Net zoals elk meisje. Ik lijk ontzettend romantisch nu ik dit zo opschrijf maar eigenlijk valt dat best mee. Ik ben niet heel romantisch aangelegd. Als een jongen een arm over me heen slaat begin ik te blozen, kijk ik weg en voel ik me een beetje ongemakkelijk. Ik ben dan echt een klein meisje.

Ik weet niet of het in me zit. Maar ik geloof wel in de liefde. Boeken en films romantiseren het misschien. Maar op de laatste bruiloft waar ik was, spatte de liefde er van af. Het bestaat écht, de liefde. YES.

Ik heb er moeite mee om me emotioneel te geven. Ik toon niet zomaar de ware ik. Ik moet het gaan zien als iets moois, een stukje liefde die ik niet zomaar geef. Vaker nog baal ik ervan en wilde ik dat ik me zonder moeite kon storten in een relatie.

“Ontdek nú de extra laag.” Het zou zo de nieuwste slogan kunnen zijn van een ijsjesmerk. Mijn film/boek heeft nu nog een open einde. Spannend! Hoe zal het aflopen? Ik ben razend benieuwd hoe het afloopt. Goed excuus om naar de kast te lopen en gretig een zak popcorn leeg te eten. Oeps.

Foto van: Valentina_A via Compfight cc

Geef een reactie